Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι σκοπεύει να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:03

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Παρασκευή ότι σκοπεύει να νικήσει τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, χωρίς να δώσει κανένα σημάδι ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει την κούρσα μετά από μια αδύναμη εμφάνιση στο ντιμπέιτ που απογοήτευσε τους Δημοκρατικούς.

“Βρίσκομαι εδώ στη Βόρεια Καρολίνα για έναν και μόνο λόγο, διότι σκοπεύω να κερδίσω αυτή την πολιτεία τον Νοέμβριο”, δήλωσε ο Μπάιντεν σε συγκέντρωση σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μετά την μετωπική αναμέτρηση με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, η οποία θεωρήθηκε ευρέως ως ήττα για τον 81χρονο πρόεδρο.

“Ξέρω ότι δεν είμαι νέος άνθρωπος, για να δηλώσω το προφανές”, είπε ο Μπάιντεν, ενθαρρυμένος από ένα πλήθος που φώναζε “τέσσερα ακόμη χρόνια”.

“Δεν θα έβαζα ξανά υποψηφιότητα αν δεν πίστευα με όλη μου την καρδιά και την ψυχή ότι μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο”, είπε ο Μπάιντεν.

Η εμφάνιση του Μπάιντεν στο ντιμπέιτ ενίσχυσε τις ανησυχίες των ψηφοφόρων ότι μπορεί να μην είναι ικανός να υπηρετήσει άλλη μια τετραετία και ώθησε ορισμένους από τους Δημοκρατικούς να αναρωτηθούν αν θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν ως υποψήφιό τους για τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Related posts

Ρωσία: Πρώτη επίθεση στο Κίεβο από τα τέλη Σεπτεμβρίου

admin

Στη Σόφια η 2η Διάσκεψη για την Ασφάλεια της Μαύρης Θάλασσας της Διεθνούς Πλατφόρμας της Κριμαίας

admin

Συνάντηση Μπορέλ – Φιντάν στο Ριάντ για τις σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας

admin

Νικαράγουα: Συνελήφθησαν άλλοι δύο ρωμαιοκαθολικοί ιεράρχες

admin

Τουρκία: Στο 38,21% ο ετήσιος πληθωρισμός τον Ιούνιο, χαμηλότερα από τις προβλέψεις

admin

Πούτιν: Ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

admin

Εκλογές στη Γαλλία: Πού πήγε το κέντρο; Το εξώφυλλο του Economist απεικονίζει την ταπεινωτική ήττα του Μακρόν που έρχεται

admin

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Νταρμανέν δήλωσε ότι θα επιδιώξει την απέλαση 39 Ρώσων ισλαμιστών

admin

Παλαιστίνη: Σταδιακή αποκατάσταση του ίντερνετ και της τηλεφωνίας στη Λωρίδα της Γάζας

admin