Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Quest: Στο 90% αυξάνει το ποσοστό της στην Intelli Solutions

Quest: Στο 90% αυξάνει το ποσοστό της στην Intelli Solutions

Η Quest Συμμετοχών Α.Ε., γνωστοποιεί την αύξηση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Intelli Solutions Α.Ε., μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας Uni Systems MAE .

Στο πλαίσιο της από 27 Ιουνίου 2024 συμφωνίας, η Uni Systems αποκτά επιπλέον 30% του μετοχικού κεφαλαίου της Intelli Solutions, φθάνοντας συνολικά τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας στο 90%. Το τίμημα της συμφωνίας για την απόκτηση του 30% ανέρχεται σε 4,8 εκατ. ευρώ, ενώ η συνολική επένδυση στην Intelli έχει ανέλθει στα 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intelli Solutions, είναι μία καινοτόμος εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, με πάνω από 15 έτη επιτυχημένη πορεία στην αγορά, πολλές διακρίσεις και παρουσία στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη.

Εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού, με έμφαση στις υπηρεσίες Customer Engagement – Απόκτησης και Διατήρησης Πελατών (Customer Onboarding & Customer Retention) – και Revenue Assurance, διαθέτοντας εκτενές πελατολόγιο σε κλάδους όπως οι Τηλεπικοινωνίες, ο Τραπεζικός και Ασφαλιστικός τομέας, η Ναυτιλία, οι Οργανισμοί Κοινής Ωφελείας και το Online Betting.

Η εταιρεία συμβούλων Sigma Catalyst Partners ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος των πωλητών στον σχεδιασμό και υλοποίηση της συναλλαγής.

#Quest #Intelli_Solutions

Related posts

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Στα 327,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος στο εννεάμηνο

admin

Παπουτσάνης: Καθαρά κέρδη €3 εκατ.- 29% αύξηση του κύκλου εργασιών

admin

MLS: Δεκτή η αίτηση για λήψη προληπτικών μέτρων

admin

Νάκας: Μέρισμα €0,20/μετοχή- Οι αποφάσεις της ΓΣ

admin

Trade Estates: €14,9 εκατ., τα καθαρά κέρδη 9μηνου-Τα νέα ορόσημα

admin

Space Hellas: Πρόταση ΔΣ για διανομή μερίσματος €0,1314/μετοχή

admin

ΤΙΤΑΝ: Προβλέπει EBITDA άνω των €500 εκατ. το 2023

admin

Akritas: Πλήρης αναδιάρθρωση δανεισμού με ομολογιακό €17,5 εκατ.

admin

Noval Property: Ο Μιχαήλ Παναγής νέο μέλος-H ανασυγκρότηση του ΔΣ

admin