Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρονική Αθηνών: 8 χρόνια μετά το «κανόνι» νέο σφυρί για κατάστημά της

«Κι όμως κινείται…» θα μπορούσε να αναφωνήσει κανείς, βλέποντας ότι, αν και έχουν περάσει 8 χρόνια από τον οικονομικό «θάνατο» της Ηλεκτρονικής Αθηνών, η μεγαλύτερη κάποτε μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών εξακολουθεί να δίνει το «παρών». Όχι βέβαια στην αγορά, από την οποία «αποχώρησε» κακήν κακώς, αλλά στο πεδίο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.


Το τελευταίο «στίγμα» ακόμη και σε αυτό το πεδίο είχε δοθεί σχεδόν προ τριετίας, όταν τον Ιούλιο του 2021 βγήκαν στο σφυρί τα… προτελευταία «ιμάτιά» της, δηλαδή 36.877 αντικείμενα, από κουζίνες, φούρνους, ψυγεία, απορροφητήρες, τηλεοράσεις, μέχρι τηγάνια, κατσαρόλες υπολογιστές, μίξερ, ραδιόφωνα και κάθε είδους ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, έως και DVD με παιδικές ταινίες, που χρειάστηκαν… 772 σελίδες για να καταγραφούν, με συνολική τιμή πρώτης προσφοράς 2.312.721,05 ευρώ, τα οποία και κατακυρώθηκαν με 2 ευρώ παραπάνω, στα 2.312.723 ευρώ.





Το νέο σφυρί για την Αλεξανδρούπολη

Όπως αποκαλύπτει όμως το --, αυτά δεν ήταν τελικά και τα τελευταία «ιμάτια» καθώς για μεθαύριο Παρασκευή 30 Μαΐου έχει προγραμματιστεί ένας ακόμη πλειστηριασμός για το (άλλοτε) κατάστημα της αλυσίδας στην Αλεξανδρούπολη.





Πρόκειται για την πλήρη κυριότητα (100%) ισόγειου καταστήματος, με πατάρι σε πολυκατοικία επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 90 στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Σημειώνεται ότι το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, σε έναν από τους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Η πολυκατοικία έχει ανεγερθεί στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, ημιώροφο και πέντε ορόφους. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας υπάρχει η κοινόχρηστη είσοδος στο κέντρο και εκατέρωθεν αυτής το εκτιμώμενο κατάστημα Κ-1 καθώς και το κατάστημα Κ-2. (Τα δύο καταστήματα επικοινωνούσαν στο πίσω τμήμα, προς τον ακάλυπτο, όμως σήμερα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί).






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.--.gr

Related posts

Υποχωρούν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, προσεγγίζουν τα γαλλικά

admin

Τα 120 σημαντικότερα αρχιτεκτονικά και interior γραφεία στην Ελλάδα

admin

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κλείδωσε» η πληρωμή για αγροτικές επιδοτήσεις

admin

«Κόλπο γκρόσο» με τα καύσιμα: Τι έδειξαν οι έλεγχοι στα πρατήρια – Πρόστιμα για αισχροκέρδεια και νοθεία

admin

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα έχει την ταχύτερη αύξηση επενδύσεων σε όλη την ΕΕ

admin

Καλύτερα να πάρω Lada από Ελβετία παρά από Ελλάδα…

admin

Ρήτρα αναπροσαρμογής-Ρεύμα: Πρώτη δικαστική απόφαση δικαιώνει ξενοδοχείο για τις επιπλέον χρεώσεις

admin

Πλημμύρες Σεπτεμβρίου 2023: 3.400 επιχειρήσεις και αγρότες πήραν προκαταβολή 50% της κρατικής αρωγής

admin

Βραζιλία: Πέθανε o Αμπίλιο Ντινίζ, ένας εκ των 3 βασικών μετόχων της Carrefour

admin