Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το disaster story του Γιάννη Καματάκη και το νέο «σφυρί» των 2 εκατ. για την MLS Πληροφορική

Μοιάζει με ειρωνεία της (επιχειρηματικής) μοίρας, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Σε μια εποχή που ο ψηφιακός –και τεχνολογικός, γενικότερα- μετασχηματισμός της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται στο φόρτε του, μια εταιρεία η οποία θεωρήθηκε κάποτε, όχι πολλά χρόνια πριν, ως ικανή να ανταγωνιστεί διεθνείς κολοσσούς σε προϊόντα και υπηρεσίες, σήμερα όταν άλλοι του κλάδου της αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, εκείνη, σε μια εντελώς αντίστροφη πορεία «πνέει τα λοίσθια»… Χωρίς αμφιβολία, η MLS Πληροφορική αποτελεί ένa disaster story για τον ιδρυτή και επί σειρά ετών επικεφαλής της διοικητικά, Γιάννη Καματάκη.


Επανέρχεται, δε, στην επικαιρότητα λόγω του επικείμενου πλειστηριασμού των 2 εκατ. ευρώ για ένα προνομιακό ακίνητό της, έτοιμη να παραδώσει, αργά ή γρήγορα, ανάλογα με την εξέλιξη μιας ήδη «περιπετειώδους» διαδικασίας, το άλλοτε «στρατηγείο» της σε άλλα χέρια. Πιθανότατα, ίσως, και σε κάποιον άλλο «παίκτη» του ευρύτερου τεχνολογικού κλάδου, σε μια περίοδο που οι εξελίξεις σε αυτόν τρέχουν με φωτογραφική ταχύτητα.





Πριν από την αναστολή του πρώτου πλειστηριασμού, οι τότε πληροφορίες, τέλη Νοεμβρίου, μιλούσαν για δυο τουλάχιστον ενδιαφερόμενους, έναν προερχόμενο από τον τομέα της αξιοποίησης ακινήτων και ένα επενδυτικό fund και ανέφεραν ακόμα ότι μέρος του κτιρίου είχε ήδη μισθωθεί, κατά τους προηγούμενους μήνες, σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας…





Διαβάστε περισσότερα:

--.gr

Related posts

Πέτσας: €24,3 εκατ. σε 89 νησιωτικούς και ορεινούς δήμους

admin

Προς παράταση και οι τροποποιητικές του Ε9 που μειώνουν τον ΕΝΦΙΑ

admin

Πέφτουν τα επιτόκια όσο έρχονται αναβαθμίσεις – Τι είδε ο «γιαπωνέζος»

admin

Eurostat: Στο 2,3% υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Μάιο στην Ελλάδα – Στο 2,6% στην Ευρωζώνη

admin

Ετσι γλιτώνουν τους φόρους από Tesla

admin

Μισθοί και καύσιμα: “Εκρηκτική” η κατάσταση στην Ελλάδα

admin

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ήπια διόρθωση, παραμένει στο επίπεδο των 1.420 μονάδων

admin

Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση σε δικηγόρους, μηχανικούς και οικονομολόγους – Ποιους αφορά

admin

Κοινωνικός τουρισμός – ΔΥΠΑ: Θέμα ημερών τα οριστικά αποτελέσματα – Πού θα δείτε αν είστε δικαιούχος

admin