Image default
ΚΟΣΜΟΣ

UBS: Πουλάει περιουσιακά στοιχεία $8 δισ. της Credit Suisse στην Apollo

Η UBS σφράγισε τη συμφωνία για την πώληση των δραστηριοτήτων τιτλοποιημένων προϊόντων της Credit Suisse στην Apollo Global Management, στο πλαίσιο της προσπάθειας της να συρρικνώσει τις μη βασικές της δραστηριότητες μετά την εξαγορά του τραπεζικού κολοσσού το περασμένο έτος, όπως μεταδίδει το Reuters. 

Η Apollo θα αγοράσει 8 δισ. δολ. σε “χρηματοδοτικές διευκολύνσεις με εξοφλητική προτεραιότητα” όπως ανακοίνωσε σήμερα η UBS. Η ελβετική τράπεζα περιμένει να καταγράψει καθαρά κέρδη της τάξης των 300 εκατ. δολ. από τη συμφωνία το α’ τρίμηνο του 2024. 

“Αυτή η αμοιβαία επωφελής συμφωνία είναι συμβατή με τη στρατηγική της UBS για τη σταδιακή συρρίκνωση και απλοποίηση του χαρτοφυλακίου της από μη βασικές δραστηριότητες από το παρελθόν”, αναφέρει η UBS σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Related posts

Ρωσία: Δικαστήριο διέταξε τη σύλληψη ερήμην του εκπροσώπου της πλατφόρμας Meta

admin

Βέλγιο: Με καθυστέρηση ξεκίνησε ποδοσφαιρικός αγώνας εξαιτίας κινητοποίησης των αγροτών

admin

Μακρόν: Το Παρίσι θα επιδοτήσει τον τομέα της αεροναυπηγικής

admin

ΗΠΑ: Τον Σεπτέμβριο η ανακοίνωση της ποινής του Τραμπ στη δίκη του στη Νέα Υόρκη

admin

Milliyet: Κλείνει την πόρτα στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ το ΕΛΚ

admin

Eντάσεις μεταξύ αστυνομίας και φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών έξω από τον χώρο διεξαγωγής του τελικού της Eurovision στο Μάλμε

admin

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η αμερικανική απάντηση στο πλήγμα στην Ιορδανία που κόστισε τη ζωή σε τρεις Αμερικανούς στρατιώτες

admin

Λούλα: “Παράνομο” το εμπάργκο των ΗΠΑ στην Κούβα

admin

Πλημμύρες στη Βραζιλία: Στους 78 οι νεκροί – 105 αγνοούμενοι

admin