Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Εργασίας εφαρμόζει το εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη

Η ΣΕΚΑΠ, το εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη, πραγματοποιεί ένα σημαντικό βήμα προς την παραγωγική αριστεία καθώς εισέρχεται σε μια νέα εποχή με την εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Συστήματος Εργασίας ( Integrated Work System – IWS), ένα λειτουργικό μοντέλο που αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Η ΣΕΚΑΠ εντάσσεται σε μια επίλεκτη ομάδα εργοστασίων στην Ελλάδα που έχουν υιοθετήσει τη μεθοδολογία IWS. Το μοντέλο ‘Servant Leadership’ (ηγεσία που θέτει ως προτεραιότητα της ανάγκες των εργαζομένων), βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της εξελιγμένης προσέγγισης, όπου οι επικεφαλής καθορίζουν μια σαφή κατεύθυνση για τις ομάδες τους προς έναν κοινό στόχο και οι εργαζόμενοι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση των διαδικασιών μέσω της επίλυσης προβλημάτων. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η JTI επενδύει στο εργοστάσιό μας και στη λειτουργική αριστεία σε όλο το φάσμα της παραγωγικής δραστηριότητας της μονάδας», δήλωσε ο νέος διευθυντής του εργοστασίου, κ. Cleber Da Rodda.

Από την πλευρά της, η Γενική Διευθύντρια της JTI Hellas, κυρία Lili Zigoslu, υπογράμμισε ότι η επένδυση αυτή στον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου της JTI στην Ξάνθη αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας στη χώρα.

Related posts

Η Uni Systems ψηφιοποιεί το Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας

admin

Μπλε Κέδρος: Διευκρινίσεις για την πρόθεση διανομής του 65% των κερδών στους μετόχους

admin

«Καμπανάκι» Allianz για το συνταξιοδοτικό στην Ελλάδα

admin

Θεαματική αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα έδειξε η εφαρμογή της Uber

admin

Ολοκληρώθηκε επένδυση 8 εκατ. ευρώ στο attica City Link

admin

Απέρρριψε τις καταγγελίες για Σαράντη η Επιτροπή Ανταγωνισμού

admin

Ποιες εταιρείες νίκησαν στον διαγωνισμό για startups του Elevate Greece

admin

Interamerican-Anytime: Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα για κατοίκους της Αστυπάλαιας

admin

Ιλυδα: Εκδίδονται 410.000 νέες μετοχές μετά την άσκηση stock options από στελέχη

admin