Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τετραήμερη εργασία το καλοκαίρι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε ελληνική εταιρία τεχνολογίας

Η Terracom, εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με έδρα τα Ιωάννινα, υιοθετεί για 3η συνεχόμενη χρονιά τετραήμερη εργασία για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Η πρωτοβουλία αυτή, με στόχο την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, δεν επηρεάζει τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο ή τις απολαβές των εργαζομένων, επισημαίνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

Ενίσχυση της ευημερίας των εργαζομένων

“Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές εφαρμογής, θέτουμε εκ νέου στο επίκεντρο τον εργαζόμενο και τις ανάγκες του”, δήλωσε ο κ. Δημήτρης Ζαχαράκης, CEO της Terracom. “Συνδυάζοντας την τετραήμερη εργασία με το υβριδικό μοντέλο που ακολουθούμε, προσφέρουμε στους εργαζομένους μας ευελιξία και ενισχύουμε την ικανότητά τους να επιτύχουν ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Παράλληλα, διατηρούμε υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και εξυπηρέτησης των πελατών μας.”

Η Terracom ηγείται ενός νέου μοντέλου εργασίας, αποδεικνύοντας ότι η ευημερία των εργαζομένων δεν έρχεται σε αντίθεση με την επιτυχία. Σε μια εποχή που η συζήτηση για την 6ήμερη εργασία όλο και κερδίζει έδαφος, οραματίζεται την καθολική υιοθέτηση του 4ήμερου εργασιακού συστήματος, πείθοντας πως η εξισορρόπηση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής ωφελεί αμοιβαία τόσο τους εργαζόμενους όσο και την ίδια την επιχείρηση.

Πέρα από την τετραήμερη εργασία

Η υιοθέτηση της τετραήμερης εργασίας αποτελεί κομμάτι ενός ευρύτερου πλαισίου πρωτοβουλιών που υλοποιεί η Terracom προς όφελος των εργαζομένων της. Η εταιρεία προσφέρει, μεταξύ άλλων, ιδιωτική ασφάλιση υγείας, πρόσβαση σε 24ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, διατροφής, οικονομικών και νομικών ζητημάτων, διατακτικές σίτισης και πρόγραμμα διάθεσης μετοχών (stock options), ενώ παράλληλα στεγάζεται σε ένα νέο ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο κτίριο στη Μπάφρα.

«Ο άνθρωπος αποτελεί θεμέλιο λίθο της κουλτούρας μας», τονίζει ο κ. Ζαχαράκης. “Κάθε εταιρική μας απόφαση λαμβάνεται με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζομένων μας και την ενίσχυση της ευημερίας τους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τετραήμερη εργασία συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση και ωφελεί αμοιβαία τόσο τους εργαζόμενους όσο και την εταιρεία.”

 

Related posts

MoU μεταξύ Eurobank και NPCI για τα Διεθνή Εισερχόμενα Εμβάσματα

admin

Mytilineos: Deal με Aquila για έργα ηλιακής ενέργειας 100 MW στην Ισπανία

admin

ΟΤΕ: Οπτική ίνα σε 3 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις ως το 2027

admin

«Πέρα από τα όρια» η νέα καμπάνια της SUZUKI από την imba

admin

Πώς απαντά η People for Business στις καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις

admin

ΔΕΗ: Σε θετικό από σταθερό αναβάθμισε το outlook η S&P

admin

Intrakat: Κύριος ανάδοχος για την κατασκευή του Riviera Tower στο Ελληνικό

admin

Τριπλή διάκριση για την Μπάρμπα Στάθης στα Retail Business Awards

admin

Πόσο επηρεάζουν τον OΛΠ οι επιθέσεις των Χούτι

admin