Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βλέμμα

Εκτός από τα όσα αιχμηρά ακούστηκαν στο Πολεμικό Μουσείο το απόγευμα της Δευτέρας για την κυβέρνηση, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των ομιλιών των δύο πρώην πρωθυπουργών, όποιος παρακολούθησε την εκδήλωση από live streaming δύσκολα θα ξεχάσει το έντονο βλέμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, ειδικά τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για «λάθος ψήφισμα» αναφορικά με το Κόσοβο.

Ελληνάρας

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης, που χθες βρέθηκε στο συνέδριο του Economist στο Λαγονήσι, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε εξήγησε ότι αν και η δουλειά του εδώ τελειώνει τέλος Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα είναι πάντα στην καρδιά του. Μάλιστα, έχοντας εξοικειωθεί αρκετά πλέον με την ελληνική «αργκό», ανέφερε πως είναι τόσο περήφανος για την ελληνική καταγωγή του ώστε κάποιος θα μπορούσε να πει για εκείνον πως «ο Γιώργος είναι Ελληνάρας».

Γαλλικά

Η Θεανώ Φωτίου επανήλθε χθες με νέα ατάκα, αυτή τη φορά στα «γαλλικά», αναφωνώντας – χαμηλόφωνα είναι η αλήθεια – «άι στο διάολο» εν μέσω αντιπαράθεσης που είχε στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή με την υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία αντέδρασε καταγράφοντας τη δική της στιγμή στην κατηγορία επαναλαμβανόμενου «Τι είπατε;», που πρώτη εγκαινίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Χομπίστας

Ο Χρήστος ο Σπίρτζης – κατά την πασοκική διάλεκτο – ξεκαθάρισε χθες ευρισκόμενος σε τηλεοπτικό πάνελ πως ούτε φοβάται μήπως με την επιστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πληρώσει ο ίδιος το «μάρμαρο», ούτε και λαμβάνει υπόψη τις απειλές περί διαγραφών που εκπορεύονται από τρολ ή εθελοντές. «Δεν τις γράφω ούτε στα παλιά μου τα παπούτσια», ανέφερε ατάραχος και συνέχισε σε ύφος πιο εξομολογητικό λέγοντας πως στην πολιτική δεν είναι για να κάνει καριέρα.

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακωχή της αριστερής τάσης – Αναμονή για ένα απροσδιόριστο συνέδριο

admin

Δουδωνής: Ζητάμε διευκρινίσεις από την κυβέρνηση για τα αντιπλημμυρικά σχέδια

admin

Τέμπη – Γιάννης Οικονόμου: Να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος

admin

Γερμανία για τουρκικές προκλήσεις: «Η αμφισβήτηση κυριαρχίας δεν είναι αποδεκτή» λέει το Βερολίνο

admin

Οικονόμου: Από την Παρασκευή αναστέλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους

admin

Κασσελάκης: Γιατί ζητάω εκλογές – Τι δεν γνώριζαν οι ψηφοφόροι όταν έδωσαν στον Μητσοτάκη 41%

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης για «Email gate»: Δεν φταίει η Κεραμέως – Δεν θα πληρώσει η ΝΔ το πρόστιμο

admin

Υπόθεση Γεωργούλη: Την Πέμπτη η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του

admin

Μια προεκλογική μέρα με τον Κασσελάκη

admin