Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εικόνα

Ο Νίκος Παππάς (όχι ο μπασκετμπολίστας, ο άλλος) θέλει να καταφέρει το κόμμα του να γυρίσει ξανά στη συνθήκη που είχε πετύχει αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, «όταν η εικόνα ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμάτι των πρωτοβουλιών για το μέλλον». Οι κακές γλώσσες δεν έχουν άδικο να αναρωτιούνται αν αναφερόταν στο μακρινό 2014. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι συριζαίοι έπειτα από ευρωκάλπη.

Εκλογές

«Στις εκλογές δεν θα κριθεί το αν η κυβέρνηση πήγε δεξιά, στο κέντρο ή αριστερά, αλλά από το αν μειώθηκαν οι τιμές στα σουπερμάρκετ, αν ο κόσμος βρήκε δουλειά ή αν θα περιμένει λιγότερες ώρες στα Επείγοντα», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την προχθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του. Παρότι θα πλήρωνε – κατά δήλωσή του – εισιτήριο για να ακούσει Καραμανλή και Σαμαρά, θα εκλάβω το σχόλιό του σαν τη μεγαλύτερη νίκη της κεντρώας νοοτροπίας πάνω στον συντηρητισμό της δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ.

Προτεραιότητα

Σύμφωνα με τη Μαρία Συρεγγέλα είναι πολύ νωρίς για να ανοίξει η κουβέντα για έναν νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Αλλα είναι τα θέματα προτεραιότητας που τέθηκαν χθες και από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών», συμπλήρωσε η γαλάζια γραμματέας. Εντάξει, για να είμαστε ακριβείς στην καταγραφή των εσωκομματικών γεγονότων, κι αυτό το ζήτημα απασχολεί κάποιους. Ποιους; Εκείνους που νομίζουν ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ έχουν ακόμη επιρροή στην πλειονότητα της κοινής γνώμης.

Βίντεο

Ο κύπριος ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok για να περιγράψει στους ακολούθους του τις πρώτες του μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο. Το βρήκε, ανέφερε, «λίγο φλώρικο». Αλλά μάλλον θα το στρώσει, αφού υποσχέθηκε να γυρίσει και βίντεο για τα λάθη στον τρόπο εργασίας άλλων ευρωβουλευτών. Το παραθέτω για να ξέρετε μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας μεταπολιτικός – και να είστε έτοιμοι για τη μελλοντική κινηματογραφική δράση του εγχώριου Φειδία.

Related posts

Κασιδιάρης: Σήμερα κληρώνει για το αν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα Κανελλόπουλου

admin

Στην Βηθλέεμ ο Στέφανος Κασσελάκης

admin

Συμφωνία των Πρεσπών: Μητσοτάκης με… περικεφαλαία! – Ο ΣΥΡΙΖΑ «τρολάρει» την «κωλοτούμπα του αιώνα»

admin

ΕΕ: Ξεκίνησαν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία

admin

Αναβλήθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη σε Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη – Ο λόγος

admin

Στην Αγκυρα με συνταγή καζάν-καζάν

admin

Η πρώτη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου μετά το «μπλόκο»

admin

Στις 12:00 η εκλογή του προεδρείου της Βουλής

admin

Νέα Δημοκρατία: Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Γιώργος Αμανατίδης

admin