Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δαγκάνα

«Με ικανοποιεί ότι έχω έναν πρόεδρο ο οποίος είναι ανοιχτός και αληθινός από την αρχή την οποία εμφανίστηκε. Δεν εμφανίστηκε σαν ένας φτωχός. Εμφανίστηκε σαν ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, φορολογούμενος στις ΗΠΑ – εκεί όπου οι φορολογικές και δικαστικές Αρχές και η δαγκάνα είναι πάρα πολύ αυστηρή», απάντησε η Δώρα Τσαμπάζη όταν ρωτήθηκε αν την ικανοποίησε το πόθεν έσχες που παρουσίασε ο Κασσελάκης. Παραστατικά από το IRS που να πιστοποιούν τα λεγόμενά του δεν μας έδειξε, πάντως.

Στοχοποίηση

Σύμφωνα με τη Σοφία Μπεκατώρου, «ενδεχομένως» ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού. Αλλά η ίδια, συμπλήρωσε, δεν είναι υπέρ. Μεταξύ μας, εφόσον δεν συμφωνεί με τη συγκεκριμένη στοχοποίηση, τότε διαφωνεί με μια κεντρική επιλογή στρατηγικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα τελευταία πολλά χρόνια. Οπότε, όπως θα έλεγε και κάποιος παραφράζοντας ελαφρώς τον Ανδρέα, θα μπορούσε να μην ανέβει καν στο τρένο.

Ανάδελφος

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πιστεύει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Κασσελάκη «είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται έχει καταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά ανάδελφο». Εννοεί πως ακόμη κι όταν από τα όμορα κόμματα συμφωνούν με θέσεις της Κουμουνδούρου, είναι αδύνατο να συμπράξουν εξαιτίας του ύφους του. Σύμφωνοι. Για να είμαστε δίκαιοι, όμως, ο νυν πρόεδρος απλώς το ενέτεινε. Από παλιά, πριν εμφανιστεί, καμία από τις λεγόμενες προοδευτικές δυνάμεις δεν ήθελε να συγκροτήσει μέτωπο με τους συριζαίους.

Χρέη

«Είπε η κυρία Τζάκρη ότι ο Κασσελάκης δεν χρωστάει σε κανέναν. Εχει δάνειο 1,8 εκατομμύρια. Ο άνθρωπος παρουσιάζει ότι έχει συνολικά επενδυτικά προϊόντα 3 εκατ., καταθέσεις 22.000 και πήρε σπίτι το 2024, μετά τη δήλωση δηλαδή, 1,8 εκατ. και χρωστάει 1,8 εκατ. Αν δεν το καταλάβατε ο κ. Κασσελάκης είναι και μέσα περίπου μισό εκατομμύριο», επισήμανε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό του καβγά με τη γραμματέα της συριζαϊκής ΚΟ. Ε, εντάξει, οι ωραίοι έχουν χρέη, που τραγουδούσε κι ο Δάντης.

Related posts

Αδ. Γεωργιάδης: Τμήμα της ελληνικής ιστορίας ο τέως βασιλιάς

admin

Το ΠΑΣΟΚ σε θέσεις μάχης

admin

Με διαγραφή απειλεί η ΠΓ τον Στέφανο Κασσελάκη

admin

Η τραγωδία του ΑΣΕΠ

admin

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Είναι καθήκον της γενιάς μας να σταθούμε στο πλευρό της Ουκρανίας»

admin

Μητσοτάκης: Θα διατεθούν 2,25 δισ. για την αποκατάσταση των καταστροφών – Τι είπε για το θέμα του ΟΑΚΑ

admin

Αντίστροφη μέτρηση για 16.000 προσλήψεις

admin

Εκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: Στις 7 το απόγευμα η κεντρική ομιλία Κασσελάκη στο Θησείο

admin

Τριβές στο Αιγαίο με ΝΟΤΑΜ

admin