Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Έπεσα έξω με τον Κασσελάκη» λέει ο Πολάκης – Στηρίζει την πρόταση μομφής

Υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης σε περίπτωση που περάσει η πρόταση μομφής που κατατέθηκε στην Κεντρική Επιτροπή κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Παύλος Πολάκης ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι αν δεν εκλεχθεί πρόεδρος θα παραμείνει στο κόμμα, όπως και αντίστοιχα αν δεν περάσει η πρόταση μομφής που κατατέθηκε (που στηρίζει ο ίδιος και υπογράφτηκε από συνολικά 100 άτομα), πάλι, θα παραμείνει στο κόμμα. Ακόμη, ζήτησε και από την ομάδα των «87» να παραμείνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην ομιλία του καταφέρθηκε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Πίστεψα στον Κασσελακη και τον στήριξα. Έπεσα έξω. Δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με μια πολύ αιχμηρή ομιλία, με κάποιους να τη χαρακτηρίζουν εμπρηστική, με καρφιά για τους «87», μια στο καρφί μια στο πέταλο για τον Παύλο Πολάκη και πολλές αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα.

«Τι είναι lifestyle φίλε Παύλο; Πού αρχίζει και πού τελειώνει;»

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για τον Παύλο Πολάκη ανέφερε ότι είναι κρίκος στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μαζί με τον Μανώλη Καπνισάκη.

«Παρασύρθηκα από ένα θεατρικό παιχνίδι και όταν αυτό αποδείχθηκε η δική μου ηθική επέβαλλε τη διόρθωση του λάθους. Προτίμησα να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και ας ήξερα ότι θα δω πρωτοσέλιδα που θα έλεγαν «ο Κασσελάκης υποτάχθηκε στον Πολάκη». Ο Παύλος άλλωστε βρισκόταν ήδη σε άλλη τροχιά, είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του και το γνώριζα», είπε.

Συνεχίζοντας σε προσωπικό τόνο πως «τι είναι lifestyle φίλε Παύλο; Πού αρχίζει και που τελειώνει; Όταν ανεβάζεις την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, την στολή σου, δεν είναι lifestyle; Αυτά είναι της … αντρικής σχολής; Εγώ φίλε Παύλο, δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και πάνω από 300 και κάτω από 300 μέτρα».

Related posts

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: «Είμαστε μόνοι στον δρόμο της ευθύνης»

admin

Οικονόμου για κόμμα Κασιδιάρη: «Αν χρειαστούν προσθήκες στη διάταξη, εδώ είμαστε»

admin

Σύγκρουση στην τελευταία πράξη για τα Τέμπη

admin

Εστρωσαν το χαλί για Μητσοτάκη και Ερντογάν

admin

Βασίλης Στίγκας: «Δεν είμαι ούτε μπροστινός, ούτε εντολοδόχος» – Μαίνεται η κρίση στους Σπαρτιάτες, ορίστηκε ΚΟ μετά τον «εμφύλιο»

admin

Εκπαιδεύτηκε και μετανόησε ο Μακάριος Λαζαρίδης – Λέει «ναι» στον γάμο ομόφυλων

admin

Φωτιές: Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για δράσεις πολιτικής προστασίας

admin

Μάντζος για ομόφυλα ζευγάρια: Ζητήματα δικαιωμάτων και διακρίσεων δεν λύνονται με ασκήσεις κόστους-οφέλους

admin

Οι κομματικές συσπειρώσεις και τα «γρήγορα ταβάνια»

admin