Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΟK! Anytime Markets

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συνεχίζει την πορεία της στο ελληνικό λιανεμπόριο σε συνεργασία με την ΟΚ! Αnytime Markets, η οποία ολοκληρώνεται στις 2 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προϊόντα των εταιριών – μελών παρουσιάζονται σε ειδική τιμή στο οπισθόφυλλο του 15νθήμερου φυλλαδίου της ΟΚ! Αnytime Markets καθώς και σχετικό κείμενο που επεξηγεί τι είναι και τι πρεσβεύει η Πρωτοβουλία. Επίσης, γίνεται προώθηση της δράσης μέσω αναρτήσεων στα social media της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Στόχος από πλευράς της ΟΚ! Αnytime Markets είναι να ενισχύσει τα προϊόντα που παράγονται από τις αμιγώς ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις. Σκοπός της συνεργασίας είναι η προώθηση του Σήματος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα των Μελών, που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Η Δέσποινα Ξυνού, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της OK! Anytime Markets επισημαίνει:

«Η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας είναι ένας από τους στόχους της OK! Anytime Markets και ένας από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής μας, τον οποίο ονομάζουμε «Διάλεξε Τοπικά Προϊόντα». Η συνεργασία με την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι προς αυτήν την κατεύθυνση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε τα προϊόντα τόσο σπουδαίων ελληνικών επιχειρήσεων στο φυλλάδιο της αλυσίδας μας».

Ο Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σχολιάζει:

«Η OK Anytime Market Α.Ε. από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την «Ελλα-δική» πρωτοβουλία και τις ιδέες της για τη στήριξη και προβολή της αμιγούς Ελληνικής παραγωγικής επιχειρηματικότητας. Ευχαριστούμε τη Δέσποινα Ξυνού και την ομάδα της και θα συνεχίσουμε μαζί να αγωνιζόμαστε για μια πιο ισχυρή, παραγωγικά, Ελλάδα».

Στη συνέργεια συμμετέχουν 9 εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Agrino, Βιολάντα, Endless EC, Αυγά Βλαχάκη, Οικογένεια Στεργίου, SEPTONA, 3ΑΛΦΑ, Evlogia, Jannis.

Τα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μέσω και αυτής της συνεργασίας με τα ΟΚ! ΑnytimeMarkets, στηρίζουν τον Έλληνα πολίτη συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Related posts

Sunlight: Στη συμμαχία Upcell για τον μετασχηματισμό της ευρωπαϊκής βιομηχανίας μπαταριών λιθίου

admin

ΙΚΕΑ: «Σοφία», η ψηφιακή βοηθός για online αγορές

admin

Σαραφόπουλος: H εξωστρέφεια βρίσκεται στον πυρήνα του σκοπού και των αξιών της Alpha Bank

admin

Κρι Κρι: Αυξημένα έσοδα και κέρδη στο εξάμηνο, ανεβάζει το guidance

admin

Ταχύτητες έως 3 Gbps στα νέα προγράμματα του ΟΤΕ

admin

Στη διεθνή έκθεση «The smarter E Europe» θα συμμετάσχει η Sunlight Group

admin

Στη Θεσσαλονίκη το δίκτυο οπτικών ινών Nova Fiber

admin

Τράπεζα Ηπείρου: Νέα λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης για συναλλαγές με POS

admin

To Public Συντάγματος γίνεται το πρώτο zero-waste κατάστημα στην Ελλάδα

admin