Image default
EUROBANK

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα 2 ευρώ της Eurobank, η επιστροφή της Titan και η… μόδα της Unibios

«Πάτησε» τα 2 ευρώ: Στην περιοχή των 2 ευρώ «πατά» η μετοχή της Eurobank, η οποία ανέκτησε το κρίσιμο ψυχολογικό όριο για πρώτη φορά από τις 2 Αυγούστου. Παρά τη βουτιά έως το 1,88 ευρώ, η εισηγμένη τράπεζα έχει επιστρέψει στα υψηλά 8ετίας, με την χρηματιστηριακή της αξία να προσεγγίζει εκ νέου τα 7,5 δισ. ευρώ. Στο 25% υπολογίζεται η άνοδος μέσα στο 2024.

-12% στο 30ήμερο: Να μαζέψει κάπως τις ρευστοποιήσεις του Αυγούστου προσπαθεί η μετοχή της Jumbo, η οποία χθες πέτυχε τη μόλις δεύτερη ανοδική συνεδρίαση του μήνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εισηγμένη να ανακάμψει άνω των 22 ευρώ. Ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στα χαμηλά 15 μηνών, με τη βουτιά στις τελευταίες 30 ημέρες να ανέρχεται στο -12%, ως απόρροια της καθοδικής αναθεώρησης του guidance.

30 ευρώ: Άνω των 30 ευρώ ενισχύεται εκ νέου η μετοχή της Titan Cement, η οποία φαίνεται να συνέρχεται μετά το πρόσφατο sell off. Σήμερα, η απόσταση από τα ιστορικά υψηλά των 33 ευρώ (κλείσιμο 1ης Αυγούστου) ανέρχεται σε λιγότερο από -7,5%. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι το φετινό ράλι ξεπερνά το 42%, στην καλύτερη απόδοση στο σύνολο των blue chips.

Ράλι 50%: Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει η μετοχή της Unibios, η οποία αναρριχάται στο 1,7 ευρώ για πρώτη φορά την τελευταία 10ετία. Κάπως έτσι, η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας ανέρχεται στην περιοχή των 30 εκατ. ευρώ, με το φετινό ράλι να υπερβαίνει το 50%. Είναι σαφές ότι το πρόβλημα της λειψυδρίας φέρνει την εταιρεία στο προσκήνιο της επενδυτικής προσοχής.

Στάσσης: Τα 9 deals που αλλάζουν πρόσωπο στη ΔΕΗ – Από τις -, στο υδρογόνο και την… Κωτσόβολος

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Related posts

Φ. Καραβίας: Είμαστε σε θέση να εστιάσουμε στην ανάπτυξη

admin

Eurobank: Καθαρά κέρδη 1,14 δισ. ευρώ το 2023

ad

Eurobank: Πιο ανοιχτή η ελληνική οικονομία σε σύγκριση με τη δεκαετία του 2000

ad

Eurobank: Εγκρίθηκε η εκταμίευση της 5ης δόσης του Ταμείου Ανάκαμψης

ad

Eurobank: Πουλά τη θυγατρική της στη Σερβία

ad

Eurobank to buyback 1.4% of shares now held by HFSF

ad

Eurobank: Ισχυρή πτώση του ΑΕΠ στην Ευρωζώνη το α’ τρίμηνο

NEWSROOM

Eurobank: Καθαρά κέρδη 1,1 δισ. ευρώ στο εννιάμηνο

ad

Παραίτηση W. S. Burton από το Δ.Σ. της Eurobank

admin