Image default
ALPHA BANK

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Η Alpha στα 3 ευρώ (;), το 8/10 του ΟΤΕ και η διόρθωση 25% στη μικρή κατασκευαστική

Περιθώριο 83%: Τιμή – στόχο στα 3 ευρώ δίνει για την Alpha η HSBC, η οποία βλέπει ένα ανοδικό περιθώριο σχεδόν 83%. Σύμφωνα με τον αναλυτή, το δρομολογούμενο πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών, σε συνδυασμό με την ελκυστική αποτίμηση, αποτελούν βασικούς καταλύτες γι’ αυτό το upgrade. Όπως ήταν λογικό, το αισιόδοξο report είχε άμεσο αντίκτυπο στη μετοχή, η οποία χθες έκλεισε στα υψηλά ημέρας.

8/10: Οκτώ θετικές συνεδριάσεις μέσα στον Ιούλιο (από τις συνολικά 10) έχει συμπληρώσει η μετοχή του ΟΤΕ, η οποία στην νέα εποχή του Κώστα Νεμπή δείχνει την πρόθεση να παρουσιάσει μια βελτιωμένη χρηματιστηριακή εικόνα. Μέσα σ’ αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, η εισηγμένη έχει κερδίσει σχεδόν 5%, με την κεφαλαιοποίηση να επανέρχεται κοντά στα 5,9 δισ. ευρώ.

Αντιστάσεις: Κοντά στις αντιστάσεις των 32,8 ευρώ συντηρείται η μετοχή της Coca – Cola, η οποία αναζητά έναν πειστικό ανοδικό ξέσπασμα, προκειμένου να σκαρφαλώσει σε νέα υψηλά 4ετίας. Την ίδια στιγμή, η αξία της εταιρείας στο ταμπλό ξεπερνά εκ νέου τα 12 δισ. ευρώ, αποτελώντας την πολυτιμότερη εταιρεία (με διαφορά άνω των 4 δισ. ευρώ έναντι της δεύτερης Eurobank).

Διόρθωση 25%: Απώλειες άνω του 16% καταγράφει μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες η μετοχή της Δομικής Κρήτης, η οποία έχει διορθώσει κατά 25% από τα φετινά υψηλά των 4,7 ευρώ, στις αρχές Μαΐου. Παρ’ όλα αυτά, η κατασκευαστική εξακολουθεί να κερδίζει 13% μέσα στα 2024, παραμένοντας σε τιμές (>3,6 ευρώ) σαφώς υψηλότερες της τελευταίας 20ετίας.

Χρηματιστήριο: Ποιες ελληνικές εισηγμένες θα γίνουν οι επόμενοι…. δισεκατομμυριούχοι;

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Related posts

Η Alpha Bank υιοθετεί τις έξι Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών

admin

Επιτυχημένα πέρασε το stress test η Alpha Bank

admin

Alpha Bank: Πώς επηρέασε την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας η πανδημία

admin

Αθώοι Ψυχάρης και στελέχη Alpha Bank για τα δάνεια στον ΔΟΛ

NEWSROOM

Alpha Bank: Ο Johannes Umbgrove νέος εκπρόσωπος του ΤΧΣ στο ΔΣ

admin

Τράπεζες: Το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων δανειοληπτών

ad

Πακέτο κόκκινων δανείων πουλά η Alpha Bank

admin

ΚΕΠΕ: Οι αρνητικές επιπτώσεις της αποεπένδυσης του ΤΧΣ από τις ελληνικές τράπεζες

ad

Alpha Bank: Το σχέδιο υπέρβασης του πλάνου αναδιάρθρωσης

admin