Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζει το Athens Pride για ένατη χρονιά η Vodafone

H Vodafone γιορτάζει τη διαφορετικότητα και υποστηρίζει για 9η συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία Athens Pride 2024 καλώντας όλα τα άτομα να ενώσουν τις φωνές τους στην πολύχρωμη παρέλαση, το Σάββατο 15/6 με αφετηρία την Πλατεία Συντάγματος. Εκεί θα βρίσκεται και το Vodafone CU με το Rainbow Place, ένα χώρο στον οποίο, όσοι/ες επισκεφτούν θα βρουν μια πολύχρωμη έκπληξη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πρεσβεύοντας μία κουλτούρα που σέβεται και τιμά τη διαφορετικότητα, τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών της, η Vodafone θα βρίσκεται στο Athens Pride 2024 μαζί με το Δίκτυο LGBT Friends των εργαζομένων της που θα στείλει και φέτος ένα ηχηρό μήνυμα για την ισότητα και τον σεβασμό όλων των ανθρώπων μέσα από το πολύχρωμο άρμα που θα δίνει τον παλμό.

Ακόμη το Rainbow Place, το inclusive spot του Vodafone CU περιμένει όλ@ να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες μέσα από το holographic photobooth. Στο κανάλι του Vodafone CU στο Tik Tok θα φιλοξενηθεί μια σειρά βίντεο με γνωστ@ LGBTQ creators που εξιστορούν την προσωπική τους εμπειρία στην προσπάθειά τους να βρουν το δικό τους Rainbow Place.

Όλοι/ες οι ιδιώτες συνδρομητές/τριες Vodafone που θα βρίσκονται στην Αθήνα την ημέρα του Athens Pride 2024 θα έχουν δωρεάν απεριόριστα data για 24 ώρες με δυνατότητα ενεργοποίησης από την Παρασκευή 14/6, για να γιορτάσουν την ημέρα υπερηφάνειας και να μεταδώσουν το μήνυμα της ισότητας χωρίς περιορισμούς, αλλά και όσοι/ες συνδρομητές/τριες Vodafone βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για το Europride 2024 στις 29/6 θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν data με δυνατότητα ενεργοποίησης από την Παρασκευή 28/6.

Παράλληλα, οι συνδρομητές/τριες του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν ένα ειδικό αφιέρωμα LGBTQ που περιλαμβάνει 17 τίτλους ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών σειρών, ταινιών και animation για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όπως «Flee» (Φυγή), «Καλιαρντά», «Gayby Baby» αλλά και τη ταινία- «Looking» που υπενθυμίζει πως διαφορετικότητα σημαίνει ισότητα.

Η υποστήριξη της Vodafone στο Athens Pride για 9η χρονιά, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους τους ανθρώπους χωρίς αποκλεισμούς. Με σύμμαχο την τεχνολογία, η Vodafone καλλιεργεί μία κουλτούρα που σέβεται, αξιοποιεί και τιμά τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και διαχρονικά διαμορφώνει ένα εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο όλα τα άτομα συμμετέχουν ισότιμα, συνεργάζονται, εμπνέονται, καινοτομούν, αναπτύσσονται και μπορούν να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Related posts

Θεοφιλίδη (Eθνική): Αξιοποιούμε την τεχνολογία για εξατομικευμένες λύσεις στον πελάτη

admin

Ανεβάζει τον πήχη η Space Hellas

admin

Στρατηγική επένδυση στην Sleed από τον όμιλο Olympia

admin

Real Consulting: Μέρισμα 0,03 ευρώ, στις 14/9 η αποκοπή

admin

Ντεμπούτο στις ΑΠΕ από τη ΔΕΠΑ Εμπορίας

admin

Δυνατότητα on line αγοράς όλων των εισιτηρίων του ΟΑΣΑ

admin

«Ψηφιακά Μαζί»: Public και SoftOne υποστηρίζουν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΜμΕ

admin

Απορροφά τη θυγατρική ΚΕΝ ΑΕ η Volton

admin

Πειραιώς: Αύξηση κεφαλαίου €75 εκατ. στην Trastor για επενδύσεις σε ακίνητα

admin