Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε 6 μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και όμορφο μετρό, λέει ο Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη

Σε έξι μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και το πιο όμορφο μετρό, ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο.

Αναφερόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επέκταση του μετρό Θεσσαλονίκης είπε ότι «τα δεδομένα θα μας δείξουν πού πρέπει να γίνουν τα επόμενα βήματα για το Μετρό» κάνοντας ειδική αναφορά στη βορειοδυτική Θεσσαλονίκη που πρέπει να καλυφθεί, όπως είπε, με σύγχρονα μέσα μεταφοράς και την προτεραιοποίηση για να γίνει εκεί η επέκταση του Μετρό.

«Με το καλό να βρεθούμε στα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης»

Με αφορμή την παρουσίαση της μελέτης και ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το αποτύπωμα της Ευρώπης το βλέπουμε παντού και στη χρηματοδότηση του Μετρό και στη δυνατότητα να διεκδικήσουμε πόρους στο μέλλον» για να τονίσει ότι «οι διεκδικήσεις αυτές δεν γίνονται με προχειρότητα και ευχολόγια αλλά με δεδομένα και σχέδιο».

Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός τόνισε «να μην το ξεχνάμε αυτό στις κάλπες του Ιουνίου όταν θα προσέλθουμε στις κάλπες για τις ευρωεκλογές. Να θυμόμαστε ποιο είναι το κόμμα που απέδειξε έμπρακτα ότι μπορεί να διεκδικεί χωρίς να φωνασκεί και να φέρνει έμπρακτα αποτελέσματα χωρίς να λαϊκίζει».

Καταληκτικά ανέφερε πως «με το καλό να βρεθούμε στα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης πριν το τέλος του έτους, πιστεύω ότι θα είναι μια στιγμή προσωπικής δικαίωσης».

Related posts

Υπουργείο Υγείας: Τι προβλέπει το ν/σ για τους γιατρούς του ΕΣΥ – Θα έχουν και ιδιωτικά ιατρεία

admin

Συζητήσεις με 5 χώρες για εργασιακή κινητικότητα

admin

Μητσοτάκης: Συνάντηση με Καραμανλή και Σαμαρά στις 7 Δεκεμβρίου

admin

Το μήνυμα της Σακελλαροπούλου: Η ΕΕ να κάνει άλμα προς το αύριο – Ακόμα πιο αναγκαία η γεωπολιτική χειραφέτηση

admin

ΠΑΣΟΚ: Ένταση μεταξύ Ανδρουλάκη και διαφωνούντων για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στη Βουλή

admin

Αποσκευές για Νορμανδία, Ιορδανία, Ελβετία και Βρυξέλλες

admin

Η μεγάλη ήττα των τρολ

admin

ΕΣΥ: Στη Βουλή πάει ο ΣΥΡΙΖΑ την ντροπή με τα ράντζα στα νοσοκομεία

admin