Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σελέμπριτι

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι σελέμπριτι, αλλά αρχηγός κόμματος. Η συμβουλή που του δίνω: το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης στους τηλεθεατές για να τον ακούσει ο Κασσελάκης. Μετά, συμπλήρωσε ότι την αδυναμία του να παίξει τον ρόλο του προέδρου «αναγνωρίζουν και οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη και τον πρότειναν, όπως για παράδειγμα ο κ. Πολάκης». Το θέμα, βέβαια, είναι πόσο πιο χαμηλά είναι έτοιμος να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον τα μέλη του κληθούν να διαλέξουν νέα ηγεσία.

Ερώτηση

Δεκαεννιά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Υγείας για το νοσοκομείο Σάμου. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει καμία είδηση. Οι συριζαίοι δεν θα άφηναν ανεκμετάλλευτη μια ευκαιρία να επιτεθούν στον Αδωνη. Ωστόσο, την υπογράφουν εκπρόσωποι και των 87 και των κασσελακικών, και Κατερίνα Νοτοπούλου και Θεοδώρα Τζάκρη, δηλαδή. Προτείνω να κορνιζωθεί γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να συμφωνούν έστω και στα στοιχειώδη οι σύντροφοι.

Κίνητρα

Σύμφωνα με τον Κωστή Χατζηδάκη, η κυβέρνηση θέλει να δώσει κίνητρα στους ιδιοκτήτες «ώστε να αυξηθεί η προσφορά, ιδιαίτερα μικρών και μεσαίων διαμερισμάτων». Βέβαια, δεν διευκρίνισε τι είδους. Γιατί αν ένα απ’ αυτά είναι η χαμηλότερη φορολόγηση των ιδιοκτητών ακινήτων, ας πούμε, θα πρέπει να είναι κάποιος αφελής για να πιστεύει ότι θα ωφεληθούν οι ενοικιαστές πληρώνοντας λιγότερα. Είναι τόσο αμφίβολης αποτελεσματικότητας μέτρο όσο η μείωση του ΦΠΑ, που θα έλεγε στην κυβέρνηση και η αντιπολίτευση του εαυτού της.

Σχέση

Θέλει, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, να αναπτύξει τη σχέση με τον πατέρα του και να την κάνει καλύτερη εκτός κορτ. Κάτι τέτοια λέει και καταλαβαίνει κανείς γιατί λατρεύουν να τον μισούν στα εγχώρια σόσιαλ μίντια. Επειδή δείχνει να τον απασχολούν τα μικρά, καθημερινά, οικογενειακά δράματα περισσότερο απ’ την ίδια του τη δουλειά. Οπως συμβαίνει στην τυπική ελληνική οικογένεια αλλά κανένα μέλος της δεν μπορεί να το παραδεχτεί. Τον απαξιώνουν για να μη φανεί πως συμπάσχουν, με άλλα λόγια.

Related posts

Κυβέρνηση: Δεν θέλουν ρήγματα με τη μεσαία τάξη

admin

Με φόντο τα κοινωνικά ζητήματα

admin

Αγροτικό: Η περιφέρεια στα όρια νευρικής κρίσης

admin

Θεοδωρικάκος: Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στα κρίσιμα καθήκοντα του υπ. Ανάπτυξης

admin

Μια «φανταστική» μέρα με τη ΝΙΚΗ στη Βουλή

admin

Μητσοτάκης: Θέμα κράτους δικαίου στην Αλβανία η κράτηση του Φρέντη Μπελέρη

admin

Παπανδρέου: Στη ΝΔ υπηρετείτε τους ισχυρούς – Προαποφασισμένο έγκλημα συστηματικής συγκάλυψης

admin

Σκληρό ροκ από Κασσελάκη με καταγγελίες για «εργολαβική εκποίηση»

admin

Βουλή: Τι προβλέπει ο Κώδικας Μετανάστευσης για τους μετακλητούς εργάτες γης

admin