Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

«Ενα τεράστιο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού στην Κόρινθο, και σε όλη την Ελλάδα, ζει ουσιαστικά εκτός οικονομίας, εκτός ευκαιριών δημιουργίας, εκτός ραντάρ της εξουσίας. Ως πότε; Πρέπει να φτάσουμε πάλι σε οικονομική κρίση για να καταλάβουμε ότι το υπάρχον παραγωγικό και διοικητικό μοντέλο της χώρας ξόφλησε», ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος από την Κορινθία.

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

«Ενα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό στην κοινωνία. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Απαραίτητη προϋπόθεση να είμαστε ενωμένοι. Γι’ αυτό σας καλώ, την Τρίτη, 3 Σεπτέμβρη στο Ζάππειο. Για να τιμήσουμε όλοι μαζί τα 50 χρόνια από την ίδρυσή μας», ανέφερε ο Χάρης Δούκας, δηλώνοντας παρών στις εκδηλώσεις.

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή καθοδική πορεία. Η αξιωματική αντιπολίτευση διαλύεται. Το μεγάλο κυβερνών ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει η αφετηρία ξανά για το μέλλον αρκεί να το πιστέψουμε και να το παλέψουμε. Μπορεί να γίνει η ισχυρή αντιπολίτευση του αύριο και μπορεί να γίνει η κυβέρνηση του μεθαύριο», ανέφερε η Αννα Διαμαντοπούλου στην εκδήλωσή της για τα 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

«”Χάσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ” υποστηρίζουν. Τότε γιατί διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Εάν το ΠΑΣΟΚ έχασε και κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σήμερα διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ;», ανέφερε από την Καβάλα ο Ανδρουλάκης. «Δεν πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Δεν θα γίνει μεγάλη η δημοκρατική παράταξη με ανεμομαζώματα που θα καταλήξουν διαβολοσκορπίσματα».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

«Η απουσία μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για το δημογραφικό και την περιφερειακή ανάπτυξη, αποτυπώνεται στη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης. «Κρατάμε τη ρηξικέλευθη, καινοτόμα Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη σαν πολύτιμη παρακαταθήκη», ανέφερε σε δήλωσή της για την επέτειο η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Related posts

Νίκος Δένδιας: Έχουμε δίπλα μας ένα αυθάδη και αναθεωρητικό γείτονα

admin

Απόλυτα εφικτό να προκύψει μήνυμα ανατροπής στις ευρωεκλογές, λέει ο Κασσελάκης

admin

Πλεύρης για θάνατο 49χρονου στην Πάτρα: Δεν του δόθηκε η ευκαιρία να τον δει ένας γιατρός

admin

Στην Αθήνα το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας τον Δεκέμβριο – Θα παραστεί και ο Ερντογάν

admin

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με συγγενείς Ισραηλινών αιχμαλώτων: «Προέχει η απελευθέρωση των ομήρων»

admin

Είμαστε στην Ελλάδα αντισημίτες;

admin

Βίντεο με το επεισόδιο του Χουλουσί Ακάρ με τους Έλληνες βουλευτές

admin

«Κι ο Μητσοτάκης… τον χαλβά του» – Ο ΣΥΡΙΖΑ εύχεται «καλή Σαρακοστή» με αιχμηρό βίντεο για την ακρίβεια

admin

Τηλεφωνική επικοινωνία Φιντάν με Γεραπετρίτη – Πότε θα συναντηθούν

admin