Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Live η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από την 88η ΔΕΘ

Σε ρυθμούς ΠΑΣΟΚ η 88η ΔΕΘ με την ομιλία του προέδρου του κόμματος. Αύριο Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Στη σημερινή ομιλία του δίνουν το «παρών» οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου και Άννα Διαμαντοπούλου. Ο Χάρης Δούκας θα παραμείνει στην Αθήνα λόγω υποχρεώσεων στον δήμο.

Live η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη

Αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου

Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη πραγματοποιείται ενώ βρίσκονται στην τελική ευθεία οι εσωκομματικές μετά και την κατάθεση υπογραφών των υποψηφίων στην ΕΔΕΚΑΠ, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Συνολικά κατατέθηκαν πάνω από 62.000 υπογραφές από τους υποψηφίους που σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης, «προμηνύει τη μαζική συμμετοχή στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία, που θα ενισχύσει τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην πολιτική ζωή του τόπου».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 24.810 υπογραφές μελών και 171 μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.  Ο Χάρης Δούκας κατέθεσε 100 υπογραφές μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Ο βουλευτής, Μιχάλης Κατρίνης, κατέθεσε 14.001 υπογραφές μελών. Η βουλεύτρια, Νάντια Γιαννακοπούλου, κατέθεσε 8.286 υπογραφές μελών. Ο βουλευτής, Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε  7.962 υπογραφές μελών. Η πρώην υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, κατέθεσε 7.000 υπογραφές μελών. Ο Γιάννης Κανελλάκης, με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ, επικαλούμενος λόγους προσωπικών δεδομένων, δεν κατέθεσε υπογραφές.

Related posts

Σταϊκούρας: Θεσπίζουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για βιώσιμες και έξυπνες μεταφορές

admin

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ποιους «γαλάζιους» θα δούμε στο Τατόι

admin

Ελιγμός Ράμα με τον «εκλεγμένο δήμαρχο» Μπελέρη

admin

Τι προβλέπει η συμφωνία με τη Γερμανία για τα τεθωρακισμένα

admin

Βουλή: Κατατέθηκε ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός των 600 εκατ. ευρώ

admin

Διασκεδάζει τις εντυπώσεις για το «άδειασμα» της έφιππης αστυνομίας ο Μητσοτάκης

admin

Το παρασκήνιο των ανακοινώσεων Δένδια – Τσαβούσογλου: Μυστικές συζητήσεις Ελλάδας και Τουρκίας για 20 ημέρες

admin

Ζητούν από βουλευτές να τους πληρώσουν ρεύμα και πετρέλαιο

admin

Τι ψάχνει στο παζάρι της έντασης με την Ελλάδα ο Ερντογάν;

admin