Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΠΩΣ ΤΟ ’21

ΟΠΩΣ ΤΟ ’21

Αν σας θυμίζει κάτι αυτή η εκλογική αναμέτρηση στο ΠΑΣΟΚ, τότε καλά κάνει και σας το θυμίζει: σχεδόν τα πάντα, από τον αριθμό των ψήφων της διαφοράς έως τη στάση στο ντιμπέιτ, μοιάζουν με επανάληψη όσων έχουν γίνει το 2021. Στον χειρισμό της τηλεμαχίας, πάντως, είναι μάλλον λογικό ένας υποψήφιος που προηγείται καθαρά να ντριμπλάρει την πιθανότητα μιας απευθείας συζήτησης σε πανελλήνια μετάδοση – όλοι στη θέση του θα έκαναν το ίδιο. Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα μοιάζει και στο αποτέλεσμα. Τα δύο στρατόπεδα πάντως θα τη δώσουν τη μάχη, ό,τι κι αν γίνει στο τέλος.

«ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΑΙΔΙΑ»

Λακωνικός και βιαστικός, αν και χαμογελαστός, ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης φεύγοντας από το γραφείο της Αννας Διαμαντοπούλου χθες – δεν έκανε ούτε δήλωση ούτε τίποτα, παρά μόνο είπε «όλα εντάξει, παιδιά» στους μαζεμένους δημοσιογράφους. Παρά τη σχετική φημολογία, μαθαίνω πάντως ότι δεν προέκυψε καμία συγκεκριμένη κουβέντα με τη Διαμαντοπούλου ούτε από την πλευρά της ούτε από την πλευρά του Ανδρουλάκη. Θα έλεγε κανείς πως όλοι ήταν πολύ προσεκτικοί, αν και υπήρξαν οι σχετικές αβρότητες και οι διαβεβαιώσεις, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος «όλοι μαζί θα προχωρήσουμε».

ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης και μαζί του ήταν και στελέχη που τον στηρίζουν – για να αρχίσουμε σιγά-σιγά να χαρτογραφούμε και την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος. Στο πλευρό του πρώην προέδρου, από πλευράς βουλευτών, ήταν η γραμματέας της ΚΟΘεοδώρα Τζάκρη,οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποιΓιώργος Γαβρήλος καιΓιάννης Σαρακιώτης,η συντονίστρια ΕΠΕΚΕ Γιώτα Πούλου, η αναπληρώτρια συντονίστρια ΕΠΕΚΕ Ραλλία Χρηστίδου, η τομεάρχης ΠολιτισμούΚυριακή Μάλαμα,ο τομεάρχης ΔικαιοσύνηςΑλέξανδρος Αυλωνίτηςκαι ο διευθυντής της ΚΟ,Θάνος Μωραΐτης. Ολοι τους αποτελούν τον στενό πυρήνα του Κασσελάκη μέσα στη Βουλή.

ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ

«Αν στενοχωρήθηκα για τους δύο πρωθυπουργούς, η αλήθεια είναι για τον μεν Σαμαρά όχι, διότι ήταν αναμενόμενο, όμως για τον Κώστα Καραμανλή, ναι, στενοχωρήθηκα», ανέφερε (Σκάι) η Ντόρα Μπακογιάννη για την απουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της ΝΔ από τους εορτασμούς για τα 50χρονα του κόμματος. Το εξής καταπληκτικό συμβαίνει με τη ΝΔ: και εσωκομματικά ζητήματα έχει, και καρφιά δημόσια υπάρχουν, και κινήσεις γενικότερες – απλώς με αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις των απέναντι, κανείς δεν δίνει σημασία. Ομως κι αυτό ακόμα δεν θα διαρκέσει για πολύ.

ΑΠΟΡΙΑ

Πώς φτάσαμε η πιο ψύχραιμη φωνή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ να μοιάζει ο Παύλος Πολάκης;

Related posts

Ακονίζουν μαχαίρια για την Εξεταστική για τα Τέμπη

admin

Παπαστεργίου: «Η αλλαγή τιμολογίου ρεύματος ή παρόχου θα γίνεται με ένα μήνυμα στο κινητό»

admin

Τζάκρη: Αυτό σημαίνει αριστεία – Στον ΑΣΕΠ η επιλογή διοικήσεων του Δημοσίου

admin

Γκάφα Κασσελάκη – Επικαλέστηκε τον Ηρόδοτο για φράση που… ανήκει στον Ηράκλειτο

admin

Υπουργείο Υγείας: Με προτροπή της Παλιοσπύρου νέα διάταξη για τους εγκαυματίες

admin

Μετά τις κάλπες: Συντροφικά «μαχαιρώματα» ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς και «πόλεμος» φθοράς

admin

Φίλης για Κασσελάκη: Έχει ύφος Τραμπ – Είναι η τρίτη ήττα για το κόμμα

admin

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

admin

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης προφανώς μας κοροϊδεύει, βλέπει προσιτές τιμές στο ράφι

admin