Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώνεται αύριο η συνεργασία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και My market

Από τις 2 μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, ολοκληρώνεται μια ακόμα συνέργεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Λιανεμπόριο με τα My market. Σκοπός της δράσης, όπως και του συνόλου των ενεργειών που πραγματοποιεί συστηματικά η Κοινότητα στο Λιανεμπόριο, είναι η προβολή και προώθηση του Σήματός της σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με κεντρικό μήνυμα της ενέργειας το «Το ‘ψαξες;» το καταναλωτικό κοινό έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει κατά τη διάρκεια των αγορών του το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στις συσκευασίες των προϊόντων που ανήκουν στα Μέλη της Πρωτοβουλίας, τα οποία διατηρούν στην Ελλάδα την έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία, αλλά και να ενημερωθεί για το σκοπό της Κοινότητας και τη συμμετοχή των εταιριών – Μελών.

Στην ενέργεια συμμετέχουν οι εταιρίες: Agrino, ΛΟΥΞ, ΗΛΙΟΣ, Ευβοϊκή Ζύμη, KYKNOS, Αυγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, ΧΙΩΝ, Οικογένεια Στεργίου, SEPTONA, 3αλφα, Coffee Island, Οικογένεια Χριστοδούλου, Jannis. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι 15 εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχουν κοινή 15ήμερη προβολή στα 226 καταστήματα My market, διαθέτοντας κωδικούς των προϊόντων τους σε ειδική προσφορά, αλλά κυρίως, επικοινωνώντας τις αξίες της συνέργειας μεταξύ τους.

Παράλληλα, οι πελάτες των My market ενημερώνονται για την ενέργεια από το φυλλάδιο προσφορών στα καταστήματα της αλυσίδας καθώς και από το ενημερωτικό έντυπο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Ακόμα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, η προβολή σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα ενισχύθηκε και από συνεργάτες-προωθήτριες, οι οποίες είχαν ως ρόλο να επικοινωνούν με τους πελάτες των My market και να απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν στην Πρωτοβουλία.

Related posts

Prodea: Πληρώνει με δόσεις Παπαλέκα για MHV

admin

Motor Oil: Καθαρά κέρδη €121,1 εκατ. στο εξάμηνο

admin

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο Riviera Tower κατασκευάζεται με σκυρόδεμα υψηλών επιδόσεων DYNAMax

admin

Lavipharm: Προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου έως 58 εκατ. ευρώ υπέρ των παλαιών μετόχων

admin

Πώς τα Μπισκότα Παπαδοπούλου καταρρίπτουν ένα μύθο

admin

Ελλάκτωρ: Μερική άσκηση call option από Reggeborgh για 10,4 εκατ. μετοχές

admin

doValue Greece: Ολοκληρώθηκε η επισκευή του Δημοτικού Ιατρείου Ροβιών

admin

Ξεπέρασαν το 1 εκατ. οι χρήστες του myΔΕΗ

admin

Νέα υπηρεσία τεχνολογικών εργασιών εντός του σπιτιού από την Cosmote

admin