Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Από την Ξάνθη, ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε να συνεχίσει την προσπάθειά του: «Δεν τελείωσε καν η θητεία μου και ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, η οποία πληγώνει την παράταξη (…) Δεν μπορεί να συγκρούομαι με συγκεκριμένα συστήματα της διαπλοκής και media και κάποιοι να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Δεν το έκανα ποτέ αυτό».

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

«Δεν με κρατάει κανένας στην πολιτική. Δεν με κρατάει κανένας από το να παλέψω για αυτά που πιστεύω ότι είναι καλά για τον τόπο», είπε ο Παύλος Γερουλάνος (TheToc). «Ο άνθρωπος ο οποίος κατανοεί από πού πήγασε το ΠΑΣΟΚ, από πού ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ, ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να το υπηρετήσει καλύτερα».

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

Στην περιοδεία του στα Τρίκαλα, ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην περσινή καταστροφή της Θεσσαλίας: «Υπάρχει το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, 32 δισεκατομμύρια. Και από αυτά, μόλις το 1%  έχει πάει στα θέματα που αφορούν την κλιματική κρίση, ενώ το 99% πάει για mall, καζίνο και πράσινους ουρανοξύστες. Ο,τι ακριβώς δεν είναι η βιώσιμη ανάπτυξη».

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Επίθεση στο υπουργείο Παιδείας εξαπέλυσε η Αννα Διαμαντοπούλου: «Αξίζει αλήθεια να πανηγυρίζουμε σήμερα για όσα έχουν χάσει τα ελληνόπουλα πάνω από μια δεκαετία τώρα;» αναρωτήθηκε, θυμίζοντας πως οι σημερινές εξαγγελίες για το ψηφιακό σχολείο παρουσιάστηκαν επί υπουργίας της, το 2010, από το Λύκειο Μούδρου στη Λήμνο, παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

Στην Αλεξανδρούπουλη για επαφές με αργοτικούς και εργατικούς συνεταιρισμούς βρίσκεται Μιχάλης Κατρίνης, με ομιλία το απόγευμα. Σε συνέντευξή της, η Νάντια Γιαννακοπούλου τόνισε πως το όραμά της είναι «το πώς θα φέρουμε το ΠΑΣΟΚ πιο κοντά στην κοινωνία». Στο τρισάγιο για τον Ανδρέα Παπανδρέου, παρουσία της Δήμητρας Λιάνη, θα βρεθεί στις 3 Σεπτέμβρη ο Γιάννης Κανελλάκης.

Related posts

Παρέμβαση Τσίπρα για τα μη ιδιωτικά πανεπιστήμια – «Η κυβέρνηση επιχειρεί αντιδραστική ρεβάνς»

admin

Νέα πολεμική πρόκληση Ερντογάν προς την Αθήνα: Καθίστε φρόνιμα και δεν θα σας χτυπήσουμε με πυραύλους

admin

Τσακαλώτος για Μακρόνησο: Μεγάλο λάθος το βίντεο Κασσελάκη – Συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Κύπρος: Ηχησαν οι σειρήνες στην επέτειο των 48 χρόνων από το πραξικόπημα εναντίον του Μακάριου

admin

Ανδρουλάκης σε Γεραπετρίτη: Επανέναρξη του διαλόγου για το Κυπριακό βάσει των ψηφισμάτων του ΟΗΕ

admin

«Θετικό μομέντουμ;»

admin

Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στην Πεντέλη – Σε επιφυλακή Πυροσβέστες, εθελοντές για τις μικρές εστίες

admin

ΗΠΑ: Κρίσιμος ο ρόλος της Ελλάδας για την υπεράσπιση της νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ

admin

Μιχαηλίδου: Η αγωνία για τα σχολικά βιβλία ανήκει στο παρελθόν – Τριπλασιάζονται οι θέσεις στους βρεφονηπιακούς

admin