Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ – Οποιος έχει φιλοδοξίες να δηλώσει παρών

«Είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τη βάση της προοδευτικής παράταξης», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ μετά τις Ευρωεκλογές. «Αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο θα το επιλέξει», είπε., χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όποτε κι αν στηθούν εσωκομματικές κάλπες, επισήμανε: «Νομίζω ότι είναι καθαρό αυτό που είπα (…) Αυτό που χτίζω είναι σταθερό και δυνατό. Ο κόσμος που μας γύρισε την πλάτη και φτάσαμε στο 4% χτίζει μαζί μας εκ νέου μια δύναμη εμπιστοσύνης».

Για το τι συνέπειες θα έχει η αμφισβήτηση σας και η εσωστρέφεια για το ΠΑΣΟΚ, εφόσον δεν γίνουν εσωκομματικές εκλογές έως το 2025, όπως προβλέπεται, είπε: «Δεν θα δεχτώ ούτε ρεσάλτα ούτε τυχοδιωκτισμούς (…) Δεν θα επιστρέψουμε στις εποχές της διχόνοιας (…) Κάποια στιγμή θα γίνουν εσωκομματικές εκλογές. Θα τα κάνουμε όλα θεσμικά. Θα πάρουμε αποφάσεις στην Κεντρική Επιτροπή».

Για το αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις του με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, μετά τη συμπόρευσή τους, και για το αν περίμενε την παρέμβασή του στο θέμα ηγεσίας του κόμματος, υπογράμμισε: «Θεμιτές οι φιλοδοξίες του κ. Δούκα. Θέλω να του πω ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει συνεχιζόμενες ήττες, όπως είπε. Ανεβαίνει σταθερά υπό πολύ δύσκολες συνθήκες».

Περισσότερα σε λίγο…

Related posts

Το SMS του Μαξίμου, οι γαλάζιοι «απουσίες», ο «πρωινός καφές» στη Λάρισα

admin

Πίσω από τις κάμερες

admin

Αντίστροφη μέτρηση για 16.000 προσλήψεις

admin

Και τώρα φρεγάτες made in Greece – Συμπαραγωγή με τις ΗΠΑ

admin

Ορκίζεται πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς – Ποιοι θα στελεχώσουν τα κρίσιμα υπουργεία για ένα μήνα

admin

Ελληνοτουρκικά: Δένδιας και Γκιουλέρ θα συζητήσουν τα ΜΟΕ στο Βίλνιους

admin

Ανδρουλάκης: Τώρα θα δούμε ποιος φοβάται την αλήθεια για τις υποκλοπές κ. Μητσοτάκη

admin

Μητσοτάκης: Συνάντηση με Ζήση και Πρέλεβιτς στη Θεσσαλονίκη

admin

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να υιοθετήσει την πρόταση του Συμβουλίου για το προσφυγικό»

admin