Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες εφαρμογές για οδηγούς λανσάρει η Groupama Ασφαλιστική

Εξελίσσοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της, η Groupama Ασφαλιστική παρουσιάζει τις εφαρμογές Groupama Road Help και myZen Road Ηelp οι οποίες παρέχουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους της στην περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης.

Οι εφαρμογές Groupama Road Help και myZen Road Ηelp έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρουν στον ασφαλισμένο οδηγό άμεση βοήθεια με τις λιγότερες απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά του στην περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Βασικό χαρακτηριστικό των δύο εφαρμογών είναι ότι ο ασφαλισμένος μπορεί να στείλει μέσω αυτών στην εταιρεία οδικής βοήθειας την τοποθεσία του περιστατικού, άμεσα και με ακρίβεια, χωρίς να απαιτείται να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο.

Ο ασφαλισμένος επιλέγει, μέσα από ένα εύκολο στη χρήση μενού, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει (ατύχημα, άδεια μπαταρία, πρόβλημα με τα ελαστικά ή άλλη βλάβη) και ένας εκπρόσωπος της οδικής βοήθειας επικοινωνεί τάχιστα μαζί του, ενώ παράλληλα δρομολογούνται και οι ανά περίπτωση κατάλληλες διαδικασίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι εφαρμογές Groupama Road Help και myZen Road Ηelp καταργούν την ανάγκη τηλεφωνικής κλήσης από τον ασφαλισμένο και την ενδεχόμενη αναμονή σε ένα τηλεφωνικό κέντρο. Επιπρόσθετα, με την καταχώριση του περιστατικού στο σύστημα της Οδικής Βοήθειας, ο ασφαλισμένος λαμβάνει με SMS ή Viber ένα link, μέσω του οποίου μπορεί να παρακολουθεί live την πορεία του οχήματος εξυπηρέτησης καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης.

Οι δύο νέες εφαρμογές της Groupama Ασφαλιστικής, οι οποίες σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, είναι διαθέσιμες δωρεάν για smartphones με λογισμικό Android και iOS. Με τη νέα αυτή ψηφιακή υπηρεσία, η Groupama Ασφαλιστική, επιβεβαιώνει, για ακόμα μια φορά, τη διαχρονική της δέσμευση για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Related posts

Στη διεθνή έκθεση Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα ο όμιλος Voyatzoglou

admin

Πώς παγώνει τα επιτόκια στα ενήμερα στεγαστικά η Eurobank

admin

Motor Oil: Οι επενδύσεις των 4 δισ. και το road map ενεργειακής μετάβασης

admin

BriQ Properties: Αυξημένα καθαρά κέρδη 1,05 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο

admin

Prodea: Κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες €62,9 εκατ. το 2020

admin

Πτηνοτροφική Ιωαννίνων: Από τα αυγά «μάτια» στις κατεψυγμένες ομελέτες

admin

Epsilon Net: Απέκτησε το 80% της iQom

admin

Πολλαπλές διακρίσεις της Alpha Bank στο Procurement

admin

Πληρωμή φορο-υποχρεώσεων σε ΟΠΑΠ ακόμη και αργά το βράδυ

admin