Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα εταιρική ταυτότητα για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τη νέα της εταιρική ταυτότητα, μέσω της οποίας αναδεικνύει τον διεθνή της χαρακτήρα, το μέγεθος αλλά και την τεχνογνωσία που διακρίνει το TÜV NORD Group, έναν από τους κορυφαίους Φορείς Πιστοποίησης με περισσότερα από 15.000 στελέχη σε όλο το κόσμο και παγκόσμια αναγνώριση σε περισσότερες από 100 χώρες, παρουσίασε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η αλλαγή στην εταιρική ταυτότητα προτάσσει το όνομα του ομίλου TÜV NORD. Η επωνυμία TÜV HELLAS (TÜV NORD), παραμένει και έρχεται να επιβεβαιώσει τον ηγετικό της ρόλο μετά από 37 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, έχοντας κατακτήσει με διαφορά την πρώτη θέση στον κλάδο, με 32 εκ. € κύκλο εργασιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο για το 2023, 180 στελέχη πλήρους απασχόλησης και περισσότερους από 300 εξωτερικούς συνεργάτες, με σημαία την ακεραιότητα, την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα, διατηρώντας το χρωματικό κώδικα και εστιάζοντας στην ελληνικότητά της.

Παράλληλα, η αλλαγή στην εταιρική ταυτότητα είναι ουσιαστική αλλά και απαραίτητη με πελατοκεντρικό περιεχόμενο, ενώ συνοδεύεται από μια σειρά αλλαγές και πρωτοβουλίες ώστε αντιμετωπισθούν οι σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις, όπως της βιωσιμότητας, της αειφορίας, της τήρησης των κριτηρίων ESG καθώς και της ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης.

Με αυτό το σκοπό, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει ήδη αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες, τόσο εντός του Φορέα όσο και ευρύτερα για την υποστήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν πραγματοποιηθεί μια σειρά αλλαγών σε δομές και διαδικασίες ώστε οι εγκαταστάσεις, η λειτουργία, ακόμα και ο στόλος των αυτοκινήτων να ενσωματώνουν όσο το δυνατόν περισσότερα περιβαλλοντικά κριτήρια. Την ίδια στιγμή, ο Φορέας επενδύει σταθερά στη δια βίου εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών του, έχοντας θέσει σε εφαρμογή ένα διευρυμένο πρόγραμμα προσλήψεων με γνώμονα τη συμπερίληψη, τη γνώση και την προσωπικότητα. Παράλληλα, έχει διευρύνει το διοικητικό του μοντέλο με δύο Διευθύνοντες Συμβούλους, οι οποίοι και καλύπτουν ένα εξαιρετικά διευρυμένο φάσμα γνώσεων και εμπειριών.

Την ίδια στιγμή, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, ο όμιλος TÜV NORD έχει αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες προκειμένου όχι μόνο να παρακολουθεί αλλά να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις τεχνολογικές εξελίξεις, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όχι μόνο για τον ίδιο το φορέα αλλά και για το σύνολο των συνεργατών του.

Ο Dr. Dirk Stenkamp, Πρόεδρος του TÜV NORD δήλωσε σχετικά:

«Η νέα εποχή της ψηφιοποίησης, της τεχνητής νοημοσύνης και της πράσινης μετάβασης είναι ήδη εδώ. Προσαρμοζόμαστε άμεσα για να διατηρήσουμε άμεσα τον ηγετικό μας ρόλο, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγχαίρουμε τους Έλληνες φίλους και συναδέλφους μας για τη συνεχώς ανοδική τους πορεία και την άμεση προσαρμογή τους στις νέες επιταγές».

Η κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV ΗELLAS (TÜV NORD) ανέφερε:

«Μετά από 37 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας και επιτυχημένης πορείας, ο Φορέας μας αλλάζει την εταιρική του ταυτότητα. Πέρα από τη συγκίνηση που προκαλεί μια τόσο μεγάλη αλλαγή, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι αυτή συνοδεύεται από μια σειρά πρωτοβουλιών που θα μας οδηγήσουν στη νέα εποχή. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες αιχμής και να βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των συνεργατών μας, όπως κάνουμε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας στην Ελλάδα».

Related posts

Η αβρόχοις ποσί διέλευση της Fix από το ταραγμένο 2022

admin

Στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από Sunlight και ACE Power

admin

PeopleCert: Ένας ελκυστικός εργοδότης

admin

Πρεμιέρα στην Ελλάδα για τον ισπανικό όμιλο Santander

admin

Σύμφωνο Συνεργασίας της Motor Oil με το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

admin

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χρηματοδότηση επένδυσης €62,8 εκατ. μέσω Eurobank και Ταμείου Ανάκαμψης

admin

Γιατί η Carlsberg εξαγόρασε πάνω από 20% της Νήσος

admin

Η Unilever υποστηρίζει τη βιώσιμη καινοτομία ως χορηγός της ECOTROPHELIA 2023

admin

Ηπειρος ΑΕΒΕ: Ανοδικά τζίρος και κέρδη το 2023

admin