Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα ασφαλιστικά προϊόντα στους κλάδους Ζωής και Υγείας από Ergo

Η ERGO Ασφαλιστική, έχοντας ως στρατηγική κατεύθυνση την τοποθέτηση του πελάτη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της και αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα της υγείας, παρουσιάζει δύο νέα προγράμματα ασφάλισης υγείας, το ERGO Health Extra Protection και το ERGO Health Prime Care.

Οπως αναφέρει η εταιρία, τα προγράμματα αυτά έρχονται να εμπλουτίσουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, και εναρμονίζονται με την στρατηγική της ERGO για την ενίσχυση της παρουσίας της στις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Από την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 τα ERGO Health Extra Protection και ERGO Health Prime Care είναι στη διάθεση των υφιστάμενων αλλά και των νέων πελατών της εταιρείας. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν έναν εναλλακτικό, πιο στοχευμένο και οικονομικό, σε σχέση με τα υφιστάμενα προϊόντα υγείας, τρόπο κάλυψης των αναγκών για θέματα Υγείας.

Τι είναι το ERGO Health Extra Protection

Το πρόγραμμα ERGO Health Extra Protection δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πελάτες την απαιτούμενη οικονομική στήριξη σε περιπτώσεις εμφάνισης σοβαρού προβλήματος υγείας. Οι κύριες καλύψεις του προγράμματος αφορούν σοβαρές ασθένειες και απώλεια ζωής από ατύχημα. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα, προαιρετικά, επιλογής και υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, καθώς και ημερήσιου νοσοκομειακού επιδόματος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους χρειάζονται κάλυψη σε περίπτωση ιατρικά σημαντικών ή επειγόντων περιστατικών υγείας με παροχή επιδομάτων, εύκολη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις, ενώ καλύπτει και την απώλεια ζωής από ατύχημα, σε προσιτό κόστος. Επίσης, το πρόγραμμα μπορούν να επιλέξουν και όσοι δεν καλύπτονται από κάποιον άλλο φορέα ασφάλισης.

Τι είναι το ERGO Health Prime Care

Το πρόγραμμα ERGO Health Prime Care αποσκοπεί στην καλύτερη και ποιοτικότερη ιατρική φροντίδα για τους ασθενείς. Προσφέρει πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου για επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις, ενώ καλύπτει και την απώλεια ζωής από ατύχημα, σε προσιτό κόστος. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος οι ασφαλισμένοι επωφελούνται από εκπτώσεις και δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες, σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Ο κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ζωής και Υγείας τόνισε: “Τηρούμε απαρέγκλιτα τη δέσμευσή μας για συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της εταιρείας μας, με στόχο να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας και να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Τα προγράμματα ERGO Health Extra Protection και ERGO Health Prime Care αποτελούν δύο σύγχρονες επιλογές που προσφέρουν κάλυψη σε περίπτωση σημαντικής ασθένειας, με την καταβολή επιδόματος, καλύπτοντας έτσι δαπάνες που δεν περιλαμβάνονται στα παραδοσιακά προϊόντα νοσοκομειακής περίθαλψης, καθώς και πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης δωρεάν ή με χαμηλό κόστος καθώς και σε πρόσθετες παροχές με ειδική τιμή ή εκπτώσεις. H ενίσχυση της παρουσίας μας στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας αποτελεί έναν από τους βασικούς στρατηγικούς στόχους της ERGO για τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να αναδειχθεί ηγέτιδα δύναμη και σε αυτούς τους κλάδους ασφάλισης, πάντοτε με βάση το όραμά μας να γίνουμε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.”

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων, δήλωσε: “Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των Συνεργατών μας και υιοθετώντας τις προτάσεις τους για την ουσιαστική προστασία των πελατών με την παροχή περισσότερων επιλογών σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, ανταποκριθήκαμε άμεσα δημιουργώντας αυτά τα δύο νέα προγράμματα υγείας διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο το προσφερόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων στους πελάτες μας. Επιπλέον, θέλοντας να βελτιώσουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουμε, με μια θετική εμπειρία ασφάλισης στους πελάτες μας, παρέχουμε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των ασφαλιστηρίων Ζωής και Υγείας, το ERGO eContract, στο πλαίσιο της νέας, πλήρως ψηφιακής διαδικασίας επικοινωνίας με τους ασφαλισμένους.”

Μέσω του ERGO eContract οι ασφαλισμένοι των κλάδων Ζωής και Υγείας θα λαμβάνουν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (e-mail) ψηφιακά, το πρώτο ειδοποιητήριο και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τους σχετικούς γενικούς και ειδικούς όρους, με ταυτόχρονη κοινοποίηση και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συνεργάτη. Ταυτόχρονα, με σεβασμό στο περιβάλλον και με βάση τις αρχές βιώσιμης επιχειρηματικότητας που η ERGO εφαρμόζει, καταργείται η αποστολή των ειδοποιητηρίων και ασφαλιστηρίων συμβολαίων σε έντυπη μορφή, καθώς η νέα διαδικασία είναι υποχρεωτική για το σύνολο των πελατών. Οι ασφαλισμένοι μας έχουν πλέον πλήρη πρόσβαση στα στοιχεία του συμβολαίου τους μέσα από την εφαρμογή πελατών μας ERGO forME.

Related posts

ΑS Company: Εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης

admin

Δράσεις για ενίσχυση της αειφορίας από την Prodea Investments

admin

Frigoglass: Η δομή της συμφωνίας με ομολογιούχους και το εξοντωτικό dillution

admin

MIG: Πώς δίνει σε αποτίμηση 1 δισ. την Attica Group και μηδενίζει δανεισμό

admin

Αύξηση εσόδων 24% για την Jumbo το Νοέμβριο

admin

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΕΤΤ το κοστολογικό σύστημα των ΕΛΤΑ

admin

Εμπορικό deal Θεοδωρόπουλου – Παντελιάδη με στόχο τα σούπερ μάρκετ

admin

Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το αντηλιακό σας

admin

Νέα συνεργασία της Westnet με τη Daewoo

admin