Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μονεμβασιώτης (ΒΕΝΕΤΗΣ): Έτοιμο το Jackson Hall στο Κολωνάκι – Πότε ξεκινά τη λειτουργία του

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να ανοίξει ξανά τις πόρτες του το ιστορικό μπαρ – εστιατόριο Jackson Hall στον πεζόδρομο της Μηλιώνη, στο Κολωνάκι. Έντεκα χρόνια από τότε που έβαλε λουκέτο υπό το βάρος της μεγάλης οικονομικής κρίσης που κορυφώνονταν στη χώρα σαρώνοντας χιλιάδες επιχειρήσεις, και εννέα απ’ τη στιγμή που βρέθηκε στα χέρια της Βενέτης ΑΒΕΕ, ο χώρος ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.


Μόνο που αυτή τη φορά η εικόνα έχει αλλάξει, και όπως επιτάσσει και ο νέος ιδιοκτήτης του, θα αναμιγνύει κάτι απ’ τα παλιά μαζί όμως με ένα αρτοζαχαροπλαστείο στο ισόγειο. Συγκεκριμένα στο ισόγειο κατάστημα έχει ετοιμαστεί ένα Artisan Bakery με την ταμπέλα Veneti Jackson’s, παρόμοιο με αυτό που λειτουργεί ήδη στην Κηφισιά. Στον πρώτο όροφο έχει δημιουργηθεί ένα American Bar – Εστιατόριο, προσπαθώντας να συνεχίσει την παράδοση του ιστορικού καταστήματος. Αυτό θα φιλοξενεί δύο σήματα μέσα, τα Jackson Burger και Pizza Mia.





«Πιστεύω σε περίπου ένα μήνα θα είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε. Το κατάστημα είναι έτοιμο, αναζητούμε τώρα άτομα που θα συγκροτήσουν την ομάδα που θα το “τρέξει”, το οποίο βέβαια δεν είναι εύκολη υπόθεση», λέει στο -- ο κ. Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, βασικός μέτοχος, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕ που αυτό το διάστημα φέρεται να ολοκληρώνει τη συμφωνία για την απόκτηση της Παγωτά Δωδώνη, προαναγγέλοντας ανακοινώσεις σε περίπου δύο εβδομάδες.


Είχε κλείσει στις 18 Ιουλίου 2013, μία ημέρα σημαδιακή ίσως καθώς το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο για την επίσκεψη του υπ. Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που είχε έρθει τότε για να πιέσει, όπως συνήθιζε, για τη λιτότητα και τις μεταρρυθμίσεις σε μία χώρα που μόλις ένα χρόνο πριν έβλεπε την οικονομία της να συρρικνώνεται 25%!





Για τα επόμενα δύο χρόνια η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος του Ανδριώτη ευεργέτη Πέτρου Λ. Μουστάκα, ιδιοκτήτη του ακινήτου στην καρδιά του Κολωνακίου, προσπαθούσε να βρει νέο μισθωτή.


Ώσπου τον Αύγουστο του 2015, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, υπεγράφη μισθωτική σύμβαση με την Βενέτης ΑΒΕΕ.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.--.gr

Related posts

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού

admin

Eurostat: Από ανανεώσιμες πηγές το 22,7% της ενέργειας που καταναλώθηκε στην Ελλάδα το 2022

admin

Σταϊκούρας: 137.073 αιτήσεις για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ

admin

Πρόστιμα άνω των €9 εκατ. σε Cosmote και OTE για διαρροή προσωπικών δεδομένων το 2020

admin

Νέο «άλμα» τιμών για το πετρέλαιο, επέστρεψε πάνω από τα 110 δολάρια το βαρέλι

admin

Θετικό το ποδαρικό της εβδομάδας στη Wall Street – Κέρδη σε όλους τους δείκτες

admin

Τιμές ενέργειας: Στα 54,2 ευρώ η μεγαβατώρα, κάτω των 25 ευρώ το φυσικό αέριο

admin

Ευρωπαϊκή Ένωση: Έκτακτη σύνοδος κορυφής αύριο για την κρίση στην Ουκρανία

admin

Συντάξεις: Πότε θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές του Μαρτίου

admin