Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μικρο-μέγκα

Εντάξει, τι κι αν πυρομετεωρολόγοι υποστηρίζουν πως δεν ήταν μεγαπυρκαγιά αυτή στη Βορειοανατολική Αττική; Η Σοφία Βούλτεψη τη θεωρεί τέτοια «με βάση τα δεδομένα» αλλά μπορεί να τη λέει και «μικρο-μέγκα». Μπορεί, γιατί έτσι επιβεβαιώνει εκείνο το τσιτάτο πως η δημοσιογραφία σε πάει παντού. Κάποιοι, εξάλλου, ακόμη κι όταν την έχουν εγκαταλείψει 20 χρόνια πριν, διατηρούν τον πιο επικίνδυνο αυτοματισμό της: την πεποίθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα – τον ξερολισμό, δηλαδή.

Δαπάνη

Με πρωτοβουλία της Κατερίνας Νοτοπούλου 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση για την εφαρμογή MyCoast ζητώντας να μάθουν αν ο υπουργός Οικονομικών «θεωρεί συμβατή με τις έννοιες της χρηστής διαχείρισης και της διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος τη διαφημιστική δαπάνη 3.650.560 ευρώ για μια εφαρμογή που τρεις μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας της η κυβέρνηση με τροπολογία της ανέστειλε τα αποτελέσματά της». Θεμιτή απορία γιατί όλοι – των συριζαίων συμπεριλαμβανομένων – ξέρουν πόσο μπορεί να κοστίσει η προχειρότητα.

Φωτιές

«Η φωτιά στην Αθήνα κυριάρχησε αλλά είχαμε και τη φωτιά στο όρος Ορβηλος, στις Σέρρες, που καίει εδώ και 20 μέρες. Στο Φαλακρό της Δράμας η πυρκαγιά έκαιγε επί 10 μέρες. Υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού». Η υπενθύμιση πως υπάρχουν κι αλλού φωτιές έγινε από τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο. Εχει δίκιο να βάζει τέτοια γεγονότα στην κουβέντα. Γιατί ούτε το δικό του κόμμα έχει φροντίσει να ρίξει πάνω τους τον προβολέα των παλιών και των νέων μίντια.

Επιθέσεις

Ο Νίκος Ρωμανός, ως πορτ-παρόλ της Πειραιώς, έχει αναλάβει τις επικοινωνιακές επιθέσεις της ΝΔ στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εξού και βγάζει δελτία Τύπου για τα πάντα. Ακόμη και για τον πυρόπληκτο σκύλο που είπαν κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθέτησε αλλά δεν έχει υιοθετηθεί ακόμη επειδή υπάρχει μια γραφειοκρατική διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Ετσι είθισται να συμβαίνει. Οι κυβερνήσεις επιλέγουν την κυριλέ αντιπαράθεση με στοιχεία και τα κυβερνώντα κόμματα βουτάνε στις λάσπες.

Related posts

Αρθρο 86 και βουλευτική ασυλία

admin

Βίντεο-ντοκουμέντο από τους επικίνδυνους ελιγμούς της τουρκικής ακταιωρού στα Ίμια

admin

Τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων υποδέχεται τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης

admin

Μητσοτάκης: Επανάσταση για την Ελλάδα η ψηφιακή μεταρρύθμιση

admin

5+1 γαλάζιες νάρκες στον δρόμο για τις εκλογές

admin

Πυρ και μανία στη Βουλή με θεωρίες περί συνωμοσίας και… άλλων διαμονίων

admin

ΔΙΔΥΜΟ

admin

ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε τροπολογία για την κατάργηση του τεκμαρτού τρόπου φορολόγησης των επαγγελματιών

admin