Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 6 βουλευτές έμειναν οι Σπαρτιάτες – Αποχώρησε από την ΚΟ ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, που είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες».

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος ‘Σπαρτιάτες’», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης στην επιστολή του.

Και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Να σημειωθεί ότι, μετά την αποχώρηση του Μ. Γαυγιωτάκη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με έξι βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται πλέον δέκα, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο, αν το θελήσουν, να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο πρώην Μίστερ Κρήτη, η οπλοκατοχή και η Χρυσή Αυγή

Ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, γνωστός στην τοπική κοινωνία και ως «Μίστερ Κρήτη» το 1985, εκλέχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με τους «Σπαρτιάτες», όντας ο  πρώτος και μοναδικός υποψήφιος στη λίστα του ψηφοδελτίου για τον νομό Ηρακλείου.

Ο Γαυγιωτάκης είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμούς bodybuilder την δεκαετία του ’80, έχοντας κερδίσει συνεχόμενα στην κατηγορία του στο «Mr Κρήτη» τις χρονιές 1983 και 1984 και το 1985 πήρε τον τίτλο.

Οι… πατριωτικές του πεποιθήσεις ήταν εμφανείς στo προφίλ του στο Facebook, όπου είναι έντονα ενεργός, μιλώντας ανοιχτά για τη νομιμοποίηση της οπλοκατοχής και εξαπολύοντας επίθεση σε μετανάστες, τους οποίους αποκαλούσε «λαθρό».

Related posts

«ΑΥΓΗ»

admin

Πόσες γυναίκες εγκατέστησαν το panic button και πόσες το χρησιμοποίησαν

admin

Bloomberg: «Άσσος στο μανίκι» της Ελλάδας η οικονομική κρίση της Τουρκίας

admin

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν – F-16 γιοκ στην Τουρκία λένε αμερικανοί βουλευτές

admin

Κεραμέως για σχολεία: Καμιά συζήτηση για κλείσιμο ή υποχρεωτική μάσκα λόγω της έξαρσης ιώσεων και κοροναϊού

admin

Τρία διλήμματα για τον ανασχηματισμό

admin

Κοροναϊός: Εκτακτες ανακοινώσεις από τον Πλεύρη για τη χαλάρωση των μέτρων

admin

Νέα Αριστερά: Ο διάλογος μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει σε συγκυριακό πλαίσιο

admin

Οι διαγραφές και οι αποχωρήσεις που αλλάζουν τα κόμματα

admin