Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλος υποστηρικτής του TEDxAthens ο όμιλος Motor Oil

Ο Όμιλος Motor Oil συνεχίζει να στηρίζει την καινοτομία και την πρόοδο του TEDxAthens, το οποίο φέτος γιορτάζει 15 χρόνια παρουσίας και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05 Οκτωβρίου στον χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης, “X Machina”, επικεντρώθηκε στη σύνδεση της τεχνολογίας με την ανθρώπινη εμπειρία και ανέδειξε πώς οι τεχνολογικές εξελίξεις μετασχηματίζουν τη ζωή και τον κόσμο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Mοtor Oil ενθαρρύνει πρωτοβουλίες που προωθούν την καινοτομία και τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος, ως μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Για τον λόγο αυτό, φέτος ο Όμιλος Mοtor Oil συμμετείχε με την θυγατρική του εταιρεία Πράσινο Λάδι, αναδεικνύοντας τη «Βιωσιμότητα στην πράξη» και πώς το τηγανέλαιο μπορεί να μετατραπεί σ’ ένα φιλικό για το περιβάλλον καύσιμο και πόσο εύκολο είναι για όλους μας να συνεισφέρουμε στην μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου, υπήρχαν 3 χώροι με παιχνίδια γνώσεων για την ανακύκλωση και ανακύκλωση ελαίων, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία και να ενημερωθούν, αλλά και να κερδίσουν δώρα.

Εναρμονισμένη με το φετινό θέμα του TedxAthens ήταν και η nrg, θυγατρική του Ομίλου.

Οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης είχαν την ευκαιρία να βοηθήσουν για το κοινό καλό διασκεδάζοντας, συνεχίζει η ανακοίνωση. Σε ένα ειδικό διαμορφωμένο χώρο, μπορούσαν να κάνουν ποδήλατο ενώ ταυτόχρονα παρήγαγαν ενέργεια, η οποία θα βοηθήσει στην ανάπλαση του Υμηττού. Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Ομάδα του Let’s do it Greece και τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), η nrg θα αναλάβει τη φροντίδα του Υμηττού για έναν ολόκληρο χρόνο, φυτεύοντας 365 δέντρα, καλύπτοντας 12 κύκλους ποτισμάτων για 5.000 δέντρα και οργανώνοντας δράσεις για τον καθαρισμό του βουνού.

Τέλος, με την υποστήριξη της Mοtor Oil, διοργανώθηκε το TEDxAthens XV Collective Mosaic, μία ζωγραφική πρόκληση που, με την βοήθεια των TEDxters, πήρε μορφή σε πραγματικό χρόνο. Όσοι είχαν καλλιτεχνική φύση, μπορούσαν να επιλέξουν το χρώμα που ήθελαν και να λάβουν μέρος στη δράση ζωγραφικής, κερδίζοντας δώρα, βοηθώντας στην αποκάλυψη των κρυμμένων έργων τέχνης πριν από το τέλος του συνεδρίου.

Related posts

Παπουτσάνης: Ανοδος τζίρου 39%, κέρδη 2,5 εκατ. το πρώτο εξάμηνο

admin

Αυξημένες πληρότητες και τιμές στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Ιανουάριο

admin

Στα 21,8 εκατ. οι ανοικτοί λογαριασμοί της Nestle με το Ελληνικό Δημόσιο

admin

Βyte: Στις 24/6 η Γενική Συνέλευση για τη διανομή μερίσματος

admin

Νέα σύμβαση με ΓΕΚ Τέρνα για τον Πύργο Πειραιά

admin

Δυο νέες ψηφιακές υπηρεσίες από το Shopflix

admin

Υποψήφια στα FΤ Innovative Lawyers Awards Europe η Ζέπος & Γιαννόπουλος

admin

ICAEW και ΣΟΕΛ ανανεώνουν τη σύμβαση συνεργασίας τους

admin

Attica Group: Στα 201,4 εκατ. αυξήθηκαν οι πωλήσεις του εξαμήνου

admin