Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μαλλιά-κουβάρια ΑΒ Βασιλόπουλος και Lidl για μια διαφήμιση

Σε άλλο επίπεδο μεταφέρεται η «κόντρα» των σούπερ μάρκετ για τις τιμές, τα ψώνια της εβδομάδας και την ακρίβεια. Αιχμή της νέας κόντρας που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες, σε επικοινωνιακό επίπεδο μέχρι στιγμής, είναι η συγκριτική διαφημιστική καμπάνια της Lidl Hellas.

Στο «τρέχον» φυλλάδιο της και στον διαδικτυακό της τόπο η Lidl Hellas προχωρά στη σύγκριση τιμών και αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε ένα καλάθι με 14 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που πουλάει η ίδια, με αυτά δύο βασικών ανταγωνιστών της. Αν και δεν τις κατονομάζει, -σ.σ. τις χαρακτηρίζει αλυσίδα Α και αλυσίδα Β, φροντίζει να τις φωτογραφήσει αναρτώντας τις αποδείξεις με το καλάθι των 14 προϊόντων. Αυτό μπορεί κάποιος να το δει αν «σκρολάρει» στο site του discounter.

Με βάση λοιπόν την τιμοληψία της Lidl Hellas -σ.σ. έγινε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας την περίοδο 14 έως 18 Μαΐου- ο discounter εμφανίζεται να είναι φθηνότερος από τους άλλους δύο στο καλάθι των 14 προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει ευθεία σύγκριση.

Άμεση και έξω από τα τετριμμένα και τα διαφημιστικά ήθη της χώρας ήταν η απάντηση της ΑΒ Βασιλόπουλος, στα πρότυπα διαφημιστικών σποτ που έχουμε δει στο εξωτερικό, όπως αυτό του 2001 της Pepsi. 

Με μια καταχώρηση στα social media (facebook) η ΑΒ Βασιλόπουλος ευχαριστεί τη LidlHellas που προτίμησε τα καταστήματα της ΑΒ για τις αγορές της. Μάλιστα την ενημερώνει ότι η απόδειξη της θα ήταν ακόμη πιο χαμηλή αν είχε ΑΒ Plus και γι’ αυτό την έκανε και μέλος!

Το post της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Facebook μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή που ανέβηκε -σ.σ. αναρτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης- είχε 540 likes, 28 κοινοποιήσεις και 121 σχόλια.

Related posts

Ολική επαναφορά της Flying Tiger στην ελληνική αγορά

admin

Ανοιχτή η Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών τις Κυριακές 17 και 24 Μαρτίου

admin

Η επόμενη ημέρα του κατασκευαστικού κλάδου

admin

Profile: Διάκριση για τις λύσεις Wealth Portfolio Management Advisor Desktop

admin

Στροφή Skag σε premium προϊόντα και υπηρεσίες

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Νέες business στο real estate και αναμονή για Πόρτο Καρράς

admin

Συμφωνία ΔΕΗ για την εξαγορά της Κωτσόβολος

admin

Θεσσαλονίκη: Έλληνες και Αμερικανοί στήριξαν τα ξενοδοχεία το 2021

admin

Ενισχύεται το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Watt+Volt

admin