Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Η TeamSystem απέκτησε μετοχές της Epsilon Net

Η TeamSystem απέκτησε μετοχές της Epsilon Net

Στην απόκτηση 307.190 μετοχών της Epsilon Net προχώρησε η εταιρεία TeamSystem S.p.A., η οποία κατέχει πλέον ποσοστό περίπου 0,57%, μπαίνοντας έτσι στο μετοχικό κεφάλαιο της Epsilon Net.

Ειδικότερα:

Η Epsilon Net A.E. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με το Άρθρο 24, παράγραφος 2(β) του Ν. 3461/2006, πως η εταιρεία TeamSystem S.p.A. (η «TS»), από τις 02.05.2024 έως και τις 10.05.2024, απέκτησε μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών συνολικά 307.190 κοινές ονομαστικές μετοχές εκδόσεως της εταιρείας Epsilon Net A.E. (η «Εταιρεία»), έναντι ανώτατου τιμήματος 12,00 Ευρώ ανά μετοχή.

Κατόπιν αυτών των αποκτήσεων, η TS κατέχει ποσοστό περίπου 0,57% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας κατά την 10.05.2024.

Παράλληλα, η  Epsilon Net A.E. (η «Εταιρεία») γνωστοποιεί ότι έλαβε από την  εταιρεία TeamSystem S.p.A. (η «TS»), την παρακάτω ανακοίνωση:

­­­­­“Σε συνέχεια της γνωστοποίησής μας προς εσάς σχετικά με την απόκτηση από εμάς ποσοστού 0,57% των μετοχών της Epsilon Net S.A. (η Εταιρεία), θέλουμε να σας ενημερώσουμε (υπό το φως της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης (ΥΔΠ) που έχει υποβληθεί για την  απόκτηση μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας) ότι η επένδυσή μας διενεργήθηκε για γενικούς επιχειρηματικούς σκοπούς. Προτιθέμεθα πλέον να πωλήσουμε οποιεσδήποτε μετοχές της Εταιρείας τις οποίες κατέχουμε στο όχημα που υπέβαλε την ΥΔΠ, δηλ. στην Ginger Digital BidCo Μονοπρόσωπη Α.Ε., κατά ή πριν από τον διακανονισμό της ΥΔΠ, ή να προσφέρουμε αυτές τις μετοχές στην ΥΔΠ.”

#Epsilon_Net #TEAMSYSTEM

Related posts

Λάμψα: Κάλυψη ομολογιακού δανείου 75 εκατ. ευρώ από ΕΤΕ-Αlpha Bank-Eurobank

admin

Lamda Development: Έγκριση συγχώνευσης θυγατρικών

admin

Δείκτης φόβου: Αυξημένη αβεβαιότητα στο ΧΑ τον Σεπτέμβριο

admin

Πλαστικά Θράκης: Τζίρος €394,3 εκατ. το 2022

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 26/6 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου €0,25/μετοχή

admin

Akritas: O Ευθύμιος Κωνσταντόπουλος νέος Διευθύνων Σύμβουλος

admin

Alpha Trust Ανδρομέδα: Στα €6,53 η τιμή των νέων μετοχών

admin

Έλαστρον: Διανομή μερίσματος €0,1919 ανά μετοχή-Από 28/8 η πληρωμή

admin

Ανασυγκρότηση του ΔΣ και των Επιτροπών της Centric

admin