Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Star Alliance αναδείχθηκε κορυφαία αεροπορική συμμαχία

Η Star Alliance κατέκτησε τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας στον Κόσμο», για άλλη μια φορά, στα φετινά Skytrax World Airline Awards. Επίσης, το νέο Lounge της Star Alliance στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού απέσπασε τον τίτλο του «Κορυφαίου Lounge στον Κόσμο», μόλις κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του.

Τα βραβεία παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance κ. Θεόδωρος Παναγιωτούλιας (φωτ.), σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Fairmont Windsor Park του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο κ. Παναγιωτούλιας κατά την εκδήλωση δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες στους εκατομμύρια επιβάτες που μας ψήφισαν, ανακηρύσσοντάς μας ξανά ως την «Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία στον Κόσμο». Πρόκειται για την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε για την παροχή μιας ενιαίας και απρόσκοπτης ταξιδιωτικής εμπειρίας, αλλά ταυτόχρονα και κινητήριο δύναμη για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα».

Συνεχίζοντας ο κ. Παναγιωτούλιας συνεχάρη τους χιλιάδες εργαζομένους των αεροπορικών εταιρειών- μελών της Star Alliance και είπε χαρακτηριστικά: “Η δέσμευση και η προσπάθεια κάθε εργαζομένου της Star Alliance και των αεροπορικών εταιρειών-μελών της αντικατοπτρίζονται σε αυτό το βραβείο. Με μεγάλη υπερηφάνεια λαμβάνω αυτή την τιμή εκ μέρους τους και τους ενθαρρύνω να συνεχίζουν να επιδιώκουν την αριστεία και στο μέλλον».

Η Star Alliance, η πρώτη και μεγαλύτερη συμμαχία αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο, αντιπροσωπεύει ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο brand και δεσμεύεται στην παροχή μιας απρόσκοπτης ταξιδιωτικής εμπειρίας, σε όλους τους επιβάτες. Η Star Alliance και οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της παρέχουν μοναδικά οφέλη στους πιστούς τους επιβάτες, όπως, μεταξύ άλλων, την παρακολούθηση των αποσκευών, την αποκλειστική πρόσβαση στα Lounges, υπηρεσίες fast track κ.α.

Το lounge της Star Alliance στο αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2023 και σύντομα κέρδισε τον θαυμασμό και την προτίμηση των επιβατών. Στο Terminal 1 και σε έκταση 1.300 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει εκτός από μια εξαιρετική θέα στο διάδρομο, ένα καλοσχεδιασμένο μπαρ με μοναδικές ποικιλίες γαλλικών κρασιών.

Τα Skytrax World Airline Awards, που φέτος γιορτάζουν την 25η επέτειό τους, είναι γνωστά ως «τα Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας», καθώς προκύπτουν μέσα από μια αμερόληπτη διεθνή ψηφοφορία επιβατών. Για το 2024, καταμετρήθηκαν 21,42 εκατομμύρια συμμετοχές και η έρευνα διήρκεσε από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, εκπροσωπώντας επιβάτες από περισσότερες από 100 εθνικότητες. Η έρευνα διεξήχθη επίσης σε έξι βασικές διεθνείς γλώσσες.

Ο Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στην Star Alliance για αυτή τη διπλή διάκριση στα World Airline Awards, καθώς έλαβε τόσο το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας στον κόσμο», όσο και το βραβείο του «Καλύτερου Lounge Παγκόσμιας Αεροπορικής Συμμαχίας». Το νέο Lounge της Star Alliance στο Terminal 1 του αεροδρομίου CDG του Παρισιού, έχει ήδη καθιερωθεί ως μια εμβληματική εγκατάσταση και ένα από τα αγαπημένα των επιβατών».

Επίσης, 16 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance έλαβαν φέτος 47 επιπλέον βραβεία σε διάφορες κατηγορίες όπως η «Καλύτερη Πρώτη Θέση» στον κόσμο, «Καλύτερο Business Class Catering», καθώς και πολλά βραβεία «Καλύτερης Περιφερειακής Εταιρείας» ανά γεωγραφική περιοχή.

Related posts

Δυναμική παρουσία της Hellenic Catering στην έκθεση Food Expo

admin

EDP Renewables-Amazon Web Services: Συνεργασία για PPAs ανανεώσιμης ενέργειας

admin

Trastor: Αύξηση εσόδων από μισθώματα στο εξάμηνο, μειωμένα τα καθαρά κέρδη

admin

Στηρίζει την ψηφιακή μετάβαση των μικρομεσσαίων επιχειρήσεων η Softone

admin

Πετρόπουλος: Στα €6,5 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2022

admin

Δωρεά εξοπλισμού ύψους €240.000 από τη SWOT Hospitality

admin

Κλουκίνας -Λάππας: Σύσταση της εταιρείας Wonder Nest Retail

admin

Μαύρος (ΔΕΗ Ανανεώσιμες): Υπερδύναμη στην ενέργεια η Ελλάδα, εξαγωγές έως το 2030

admin

Flexopack: Συγκριτικό πλεονέκτημα τα «πράσινα» προϊόντα

admin