Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η SingularLogic ολοκλήρωσε έργο αναβάθμισης Oracle Database για την ΑΣΠΡΟΦΟΣ

Η SingularLogic ολοκλήρωσε επιτυχώς έργο αναβάθμισης Oracle Database για την ΑΣΠΡΟΦΟΣ Α.Ε., μέλος της HELLENiQ ENERGY. Η ΑΣΠΡΟΦΟΣ Α.Ε. για περισσότερα από 40 χρόνια συμμετέχει ενεργά στα περισσότερα από τα μεγάλα ενεργειακά έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως βασικό σχεδιασμό σε προχωρημένο στάδιο (FEED), λεπτομερή σχεδιασμό, διαχείριση έργων και επίβλεψη κατασκευής.

Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για πολυεπίπεδο ψηφιακό μετασχηματισμό, που περιλαμβάνει την υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών για την εξέλιξη του τρόπου λειτουργίας της, ανέθεσε στη SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas, το έργο αναβάθμισης της Oracle Database και των εφαρμογών που χρησιμοποιεί, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Το έργο περιελάβανε αναβάθμιση της Oracle Database στην έκδοση 19c, στην οποία έγινε μετάπτωση όλων των εφαρμογών της εταιρείας με αναβαθμισμένο User Interface και έλεγχο καλής λειτουργίας σε περισσότερες από 600 εφαρμογές και γραφικά.

Η αναβάθμιση στη νέα έκδοση παρέχει στην εταιρεία βελτιωμένη απόδοση, επεκτασιμότητα και πρόσβαση σε νέες δυνατότητες, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων, προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας και άμεση συμμόρφωση σε πρότυπα και κανονισμούς. Επιπρόσθετα, η εγκατάσταση όλης της Oracle υποδομής έγινε στο Microsoft Azure, παρέχοντας στην επιχείρηση ένα ισχυρό, ασφαλές και ευέλικτο περιβάλλον για την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων της, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση του κόστους και στη βελτίωση της επιχειρησιακής της αποδοτικότητας.

Για το έργο αυτό η SingularLogic εφάρμοσε τις δοκιμασμένες μεθοδολογίες και τεχνικές της, ανέλαβε την εκπαίδευση των διαχειριστών και προσέφερε υπηρεσίες πιλοτικής λειτουργίας. Επιπλέον, θα παρέχει συνεχή υποστήριξη και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην ΑΣΠΡΟΦΟΣ Α.Ε., διασφαλίζοντας τη βέλτιστη και απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.

Η αρμονική συνεργασία μεταξύ των στελεχών των δύο εταιρειών, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της SingularLogic ως Oracle Partner σε συναφή έργα, αλλά και την εμπειρία της στον κλάδο Πετρελαιοειδών και Ενέργειας, ήταν καθοριστικοί παράγοντες της έγκαιρης και επιτυχημένης υλοποίησης του έργου.

Related posts

Open day για προσλήψεις σε τέσσερις ελληνικές πόλεις από την Emirates

admin

Η ErgoProlipsis σύμβουλος στην αναβάθμιση μονάδας παραγωγής κλίνκερ του Τιτάν

admin

Ανοίγει 1η Απριλίου το Mitsis Grand Hotel στη Ρόδο

admin

Εφυγε από τη ζωή ο Ιερώνυμος Δελένδρας, το μήνυμα της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

admin

Principia: Με νέο όνομα η κοινοπραξία Enel – Macquarie στην Ελλάδα

admin

Το Ούζο Πλωμαρίου επενδύει στην εταιρεία βρεφικών ειδών Chicco

admin

CNL Capital: Προς νέες ομολογιακές εκδόσεις λόγω υψηλής ζήτησης

admin

Intrum: Το πρόστιμο του Υπ. Ανάπτυξης αφορά τρεις μεμονωμένες περιπτώσεις

admin

Στο πλευρό του ΔΙΕΚ Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας η Eurolife FFH

admin