Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Ευαγγελία Αθανασίου νέα Chief Insurance Officer στην Allianz

Ο κ. Νικόλαος Χαλκιόπουλος, Chief Insurance Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Allianz, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρεία από το 2002, αποφάσισε να αποχωρήσει την 30ή Σεπτεμβρίου 2024. Ο κ. Χαλκιόπουλος υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης και συνεισέφερε σημαντικά με την εμπειρία του στο σύνολο της εταιρείας και τα τελευταία χρόνια στις εργασίες της ενοποιημένης εταιρείας, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Τη θέση του Chief Insurance Officer και Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 η κα Ευαγγελία Αθανασίου, η οποία στο νέο της ρόλο θα έχει την εποπτεία των Διευθύνσεων Ανάληψης Κινδύνων όλων των κλάδων ασφάλισης, της Τιμολόγησης Προϊόντων και των Αντασφαλειών. Σημειώνεται ότι η εποπτεία των εργασιών που αφορούν στις Διευθύνσεις Αποζημιώσεων όλων των κλάδων ασφάλισης μεταφέρεται προσωρινά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χριστίδη.

Η κα Αθανασίου είναι δικηγόρος με πτυχίο Νομικής του Ε.Κ.Π.Α. και μεταπτυχιακό τίτλο από το University of London. Διαθέτει πλούσια εμπειρία σε διαφορετικές θέσεις εργασίας στον ασφαλιστικό χώρο, με τελευταία θέση στον ρόλο του Insurance Manager και Μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης της Interasco Insurance Company S.A.

Ο κ. Χριστίδης, εκ μέρους όλης της οικογένειας της Allianz, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Χαλκιόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία. Ταυτόχρονα, καλωσορίζει την κα Αθανασίου και της εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Related posts

Αναδάσωση στην περιοχή της Κινέτας από τον όμιλο της Motor Oil

admin

Πνευματικά δικαιώματα: Οριστική λύση για χιλιάδες επιχειρήσεις

admin

Καραμούζης (ΕΤΕ): Να δώσουμε κίνητρα και αντικίνητρα στις εταιρίες για πράσινα έργα

admin

Κληρώνει σήμερα για τα τρία ακίνητα- φιλέτα στο Μαρούσι

admin

Αλ. Εξάρχου: Η Ακτωρ χρηματοδότησε με €40 εκατ. το Μετρό Θεσσαλονίκης

admin

Δάνεια έως €25.000 με ευνοϊκούς όρους για αγρότες από την Τρ. Πειραιώς

admin

ΔΕΗ: Στο 5,36% η συμμετοχή της Goldman Sachs

admin

Intracom: Στο 5,049% αυξήθηκε το ποσοστό του Δ. Θεοδωρίδη

admin

Γιατί έπεσαν οι πωλήσεις των Jumbo το Μάιο

admin