Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η αναγέννηση ενός μεγάλου ακινήτου δίνει νέα πνοή στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης

Η Resolute Cepal Greece δίνει νέα ζωή μετά από 15 χρόνια σε ακίνητο 26.000 τ.μ. στον Σταθμό Λαρίσης το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για γραφεία της ΑΑΔΕ.


Τα αναξιοποίητα κτήρια της Αθήνας αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την αναβάθμιση του αστικού ιστού της πόλης και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας. Σε μια περιοχή της πρωτεύουσας που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την συλλογική μνήμη και την ανάπτυξη της σύγχρονης Ελλάδας, στον σταθμό Λαρίσης, ένα κτήριο που έμενε ανεκμετάλλευτο επί μία 15ετία βγαίνει από την αδράνεια και αποκτά μία καινούργια χρήση δίνοντας νέα πνοή σε ολόκληρη την περιοχή.





Το εγχείρημα της αναγέννησης του συγκεκριμένου κτηρίου ανέλαβε να ολοκληρώσει η Resolute Cepal Greece (RCG), η νεοσύστατη σύμπραξη της Resolute και της Cepal,παρέχοντας την υψηλή τεχνογνωσία της στον τομέα των υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης ακινήτων.


Η εταιρεία ανέλαβε την αναβάθμιση ενός ακινήτου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον Σταθμό Λαρίσης, συνολικής επιφάνειας 26.000 τ.μ. Το κτήριο αυτό αποτελείται από 6 ορόφους και 6 υπόγειους χώρους και παρέμενε κατά 90% κενό και αναξιοποίητο για περισσότερα από 15 χρόνια.





Η εταιρεία θα παραδώσει στην ΑΑΔΕ και στους εργαζόμενούς της ένα ενεργειακό κτίριο με σύγχρονο σχεδιασμό στους χώρους των γραφείων, με όλες τις απαραίτητες υποδομές και την κορυφαία λειτουργικότητα ενός μοντέρνου περιβάλλοντος εργασίας. Η διακόσμηση σε τόνους του μπλε και του λευκού σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, δημιουργούν έναν υψηλής αισθητικής χώρο που προσφέρει όλες τις ανέσεις στους εργαζόμενους ώστε να εκτελούν απρόσκοπτα το έργο τους.


Η Resolute και η Cepal, έχοντας διαμορφώσει ένα σύγχρονο μοντέλο συνεργασίας για την αξιοποίηση επί σειρά ετών αναξιοποίητων ακινήτων, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η συνεργασία τους μπορεί να δώσει δεύτερη ζωή στα συγκεκριμένα κτίρια συμβάλλοντας παράλληλα στην αναβάθμιση της ίδιας της περιοχής και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.





Με διεθνή τεχνογνωσία ως προς την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας και αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η RCG τοποθετείται στην αγορά με στρατηγικές επενδύσεις και με στόχο να επανατοποθετεί ακίνητα στην αγορά, ακόμα και μετά από 15 χρόνια έλλειψης αξιοποίησης, μετατρέποντάς τα σε οργανικό μέρος της πόλης. Ο Deputy CEO της RCG Κωνσταντίνος Δηλαράς ανέφερε “Η RCG, ολοκλήρωσε την «αναγέννηση» ενός ακινήτου που είχε μείνει αδρανές και ελλιπώς αξιοποιήσιμο, δίνοντας νέα ώθηση και πνοή στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης. Και ταυτόχρονα παραδίδει ένα σύγχρονο ενεργειακό κτήριο γραφείων, αναβαθμίζοντας τον χώρο εργασίας για το στελεχιακό δυναμικό της ΑΑΔΕ”.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.--.gr

Related posts

Tesla: Οι μέτοχοι ενέκριναν αμοιβή-ρεκόρ $45 δισ. για τον Ελον Μασκ – «Σας αγαπώ παιδιά» αντέδρασε ο μεγιστάνας

admin

Χατζηδάκης για το ενδεχόμενο επιδόματος Πάσχα: Για τον ορατό ορίζοντα δεν υπάρχει κάποιο περιθώριο

admin

Επίδομα θέρμανσης: Οι αλλαγές στα κριτήρια και τα ποσά – Ποιοι θα λάβουν διπλή επιδότηση

admin

Οι ελληνικές τράπεζες καλύπτουν το 27% της χρηματοδότησης της ελληνόκτητης ναυτιλίας

admin

Αναταραχή στα κρυπτονομίσματα: «Αγώνα» δίνει το Bitcoin να κρατήσει το επίπεδο των $20.000

admin

Περιθώριο έως τις 7 Δεκεμβρίου για να δηλωθεί το «πάγωμα» στις επιταγές

admin

ΑΑΔΕ: Παρατείνονται οι προθεσμίες δηλώσεων μισθώσεων ακινήτων

admin

DW: Ουκρανία, ένας πόλεμος τρισεκατομμυρίων για τη Δύση

admin

ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί βουλευτές ζητούν να αρθούν οι τιμωρητικοί δασμοί στα κινεζικά προϊόντα

admin