Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Αγγελική Μουρατίδου Γενική Διευθύντρια στην Euroins

Η Euroins Ελλάδος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο μετά την δεκάχρονη παρουσίας της στην Ελλάδα και επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά των μετόχων της, μεταξύ των οποίων και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανάπτυξης (EBRD), να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές, που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, σημειώνει ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Euroins Insurance Group αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη – μέλος της EUROHOLD, η οποία πέρα από τον ασφαλιστικό κλάδο δραστηριοποιείται στον χώρο της Ενέργειας και της Τραπεζικής, με σημαντική παρουσία σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες.

Από σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, η κα. Αγγελική Μουρατίδου με σημαντική εμπειρία στην Ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά, αναλαμβάνει τα καθήκοντά της ως Γενική Διευθύντρια ενώ ο κ. Σμύρνης και ο κ. Ντιμιτρόφ παραμένουν στην εταιρεία ως Αναπληρωτές Διευθυντές για να παρέχουν την πολύτιμη υποστήριξή τους.

Η κα. Μουρατίδου, καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, θα αναλάβει την αναδιοργάνωση της εταιρείας, έχοντας ως στρατηγικές προτεραιότητες την εστίαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που διασφαλίζουν διαχρονικά βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, δημιουργώντας αξία για όλους τους εμπλεκόμενους. Ήδη κατά το προηγούμενο διάστημα οι μέτοχοι της Euroins Insurance Group ανέθεσαν στη διεθνούς φήμης εταιρεία συμβούλων Alvarez & Marshal την εκπόνηση πλάνου πλήρους ανασχεδιασμού των εργασιών και αναδιάρθρωσης της εταιρείας, προκειμένου να επιτύχει να διαμορφώσει μια πιο αποτελεσματική στρατηγική για το μέλλον.

Η κα. Μουρατίδου, ως επικεφαλής της Euroins στην Ελλάδα, θα εστιάσει στην περαιτέρω ενίσχυση των δικτύων πωλήσεων, στη διασφάλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων κεφαλαίων και πόρων, καθώς και στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας της Εταιρείας, της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνεργατών της.

«Στόχος μας είναι η αναδιάρθρωση της εταιρείας μας προκειμένου να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες και τους συνεργάτες μας και να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά», δήλωσε η κα. Μουρατίδου αναφέροντας ότι «Η πορεία μας θα στηριχθεί στην αξιοποίηση και ανάπτυξη του ταλέντου των ανθρώπων μας, αλλά και στις νέες συνεργασίες όπου αυτό κριθεί απαραίτητο».

Related posts

Μάρτιν Μπραντεμπούργκερ (Lidl): Αποκλιμακώνεται ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

admin

Πιέσεις στα αποτελέσματα περιμένει φέτος η διοίκηση της METRO

admin

Dimand: Διαψεύδει δημοσιεύματα για καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών της

admin

Νέα «δυνατά» συμβόλαια διεκδικεί η Intralot

admin

Jumbo: Στις 2 Ιουνίου η ΓΣ για μη διανομή μερίσματος

admin

Επισπεύδει η ΔΕΗ τη μετατροπή της Πτολεμαϊδα 5

admin

Στην τελική ευθεία η λύση για το ρυθμιζόμενο έσοδο του ΑΔΜΗΕ

admin

Πώς είδαν οι αναλυτές το στρατηγικό σχέδιο της Alpha Bank

admin

Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΑΣΕ με το Υπουργείο Ανάπτυξης

admin