Image default
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί βουλευτές έστειλαν τον επικεφαλής τους στον Μπάιντεν για το θέμα της υποψηφιότητάς του – Άγνωστο τι απάντησε

Ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, κάτω σώμα του Κογκρέσου των ΗΠΑ, ανέφερε ότι συναντήθηκε ιδιωτικά με τον πρόεδρο της χώρας Τζο Μπάιντεν και μοιράστηκε τα “συμπεράσματα” των Δημοκρατικών βουλευτών εν μέσω της συζήτησης για την απόσυρση ή μη του αρχηγού του κράτους από την εκλογική “κούρσα” για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Χακίμ Τζέφρις δήλωσε ότι συμμερίζεται τη “διόραση, την οπτική και τα συμπεράσματα των βουλευτών σχετικά με την πορεία προς τα εμπρός” σε μια ιδιωτική συνάντηση με τον κ. Μπάιντεν την Πέμπτη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε αφού περισσότεροι από δώδεκα Δημοκρατικοί βουλευτές κάλεσαν δημοσίως τον πρόεδρο να τερματίσει την προσπάθειά του για επανεκλογή στο ύπατο αξίωμα, μετά την αποτυχία του έναντι του Ντόναλντ Τραμπ στο πρώτο τους ντιμπέιτ.

Ο Τζέφρις είχε υποσχεθεί ότι θα συνομιλούσε με τον Μπάιντεν αφού θα είχε μιλήσει με όλους τους 213 Δημοκρατικούς στη Βουλή των Αντιπροσώπων και, σε επιστολή του προς τους βουλευτές την Παρασκευή, ανέφερε ότι το έκανε, χωρίς να διευκρινίσει ποια ήταν η απάντηση του κ. Μπάιντεν.

Ο Τζέφρις έγραψε:

“Τις τελευταίες μέρες, οι Δημοκρατικοί της Βουλής συμμετείχαν σε μια στοχαστική και εκτενή συζήτηση για το μέλλον της χώρας μας, σε μια εποχή που η ελευθερία, η δημοκρατία και η οικονομική ευημερία των καθημερινών Αμερικανών βρίσκονται στο στόχαστρο. Ο λόγος μας ήταν ειλικρινής, καθαρός και περιεκτικός.

Εξ ονόματος της Ομάδας των Δημοκρατικών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ζήτησα και μου χορηγήθηκε ευγενικά μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Η συνάντηση αυτή έγινε χθες το απόγευμα. Στη συνομιλία μου με τον Πρόεδρο Μπάιντεν, εξέφρασα ευθέως το πλήρες εύρος της διόρασης, της ενδόμυχης οπτικής και των συμπερασμάτων σχετικά με την πορεία προς τα εμπρός που μοιράστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα στον πρόσφατο χρόνο μαζί μου.

Όπως έκαναν οι Δημοκρατικοί της Βουλής σε όλη τη διάρκεια της θητείας αυτού του Κογκρέσου, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς το συμφέρον των καθημερινών Αμερικανών. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή άσκηση ηγεσίας σας στην υπηρεσία των κοινοτήτων που έχουμε το προνόμιο να εκπροσωπούμε”.

Related posts

Λιβύη: Τουλάχιστον 55 νεκροί από τις συγκρούσεις των τελευταίων ημερών στην Τρίπολη

admin

Βραζιλία: Αναβλήθηκε για την Τρίτη η δίκη του πρώην προέδρου Μπολσονάρου

admin

ΗΠΑ: Zητούν από το Ισραήλ να εισέλθουν περισσότερα καύσιμα στη Γάζα

admin

Ισπανία: Τουλάχιστον 13 τραυματίες από τη μεγάλη πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών στη Βαλένθια

admin

Ζελένσκι προς τους Ρώσους: Η ψήφος στον Πούτιν είναι ψήφος σε έναν δολοφόνο

admin

Βρετανία: Συνελήφθη άντρας που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στην πύλη των Ανακτόρων του Μπάκινγχαμ

admin

Μεγαλύτερος από το αναμενόμενο ο πληθωρισμός στη Γαλλία – Στο 5,7% ο ΔΤΚ τον Αύγουστο

admin

Τουρκία: Βουλευτής έπαθε καρδιακή προσβολή μέσα στο κοινοβούλιο και κατέρρευσε

admin

“Τουρκικό νησί η Ζουράφα”, ισχυρίζεται ο πατέρας του τουρκολιβυκού μνημονίου

admin