Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επώνυμη διαμάχη στη Μύκονο: Sea Satin VS Windmills

Μια νέα κόντρα σοβεί στο νησί της Μυκόνου, αυτή τη φορά μεταξύ δυο γνωστών καταστημάτων του νησιού, του Sea Satin που βρίσκεται στην περιοχή Αλευκάντρα – Κάτω Μίλι Μυκόνου και του Windmills. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το Windmills ανήκει στα ίδια συμφέροντα με το Principote το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής πέρυσι για σειρά παραβάσεων. 

Η ιδιοκτήτρια του Sea Satin προχώρησε σε καταγγελία ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, την οποία κοινοποιεί στις αρμόδιες αρχές, καταγγέλλοντας κατάληψη χώρου που έχει νοικιάσει για τη λειτουργία της.

Συγκεκριμένα, στην καταγγελία που έχει στην κατοχή του το -.gr, αναφέρεται ότι ήδη από τα μέσα Ιουνίου διαπιστώθηκε «παράνομη αυθαίρετη κατάληψη και χρήση του κοινόχρηστου χώρου που η επιχείρηση μας έχει νομίμως μισθώσει για τις ανάγκες τής από το Δήμο Μυκόνου». Όπως αναφέρεται έγινε σχετική καταγγελία στο Δήμο Μυκόνου και αυτοψία από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μύκονου στο συγκεκριμένο χώρο και διαβιβάστηκαν τα έγγραφα για τις σχετικές νόμιμες ενέργειες.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η ιδιοκτησία του Sea Satin η αυθαίρετη κατάληψη συνεχίζεται. Καταγγέλλει δε ότι «οι παραβατικές ενέργειες της αναφερομένης εταιρείας (σ.σ. Windmills) γίνονται με την συνδρομή μεγάλου αριθμού «ατόμων – προσωπικού ασφαλείας» που έχουν τοποθετήσει οι αντίδικοι για εκφοβισμό με αποτέλεσμα να τρομοκρατούν και τους πελάτες της επιχείρησης μας και παράλληλα το προσωπικό μας στο σύνολο του. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μας ο ένας μετά τον άλλον δηλώνουν παραίτηση και αποχωρούν καθώς πλέον φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα».

Με την τουριστική σεζόν να βρίσκεται ήδη στην κορύφωσή της, η πλευρά του Sea Satin ζητά από τον Δήμο Μυκόνου και την Αστυνομική Διεύθυνση να προβούν στις επιβαλλόμενες ενέργειες και «διαπιστώνοντας την παράβαση να επιδώσουν στην παραβάτρια επιχείρηση την εντολή να άρει την αυθαίρετη κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου και να αφαιρέσει τα κάθε είδους αντικείμενα που αυθαιρέτους έχει τοποθετήσει στο συγκεκριμένο χώρο μέσα σε επτά ημέρες από την επόμενη της επίδοσης της σχετικής εντολής και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ο Δήμος Μυκόνου υποχρεούται να απομακρύνει άμεσα τα αντικείμενα που παρανόμως έχουν τοποθετηθεί στον μισθωθέντα κοινόχρηστο χώρο ζητώντας και τη συνδρομή της Αστυνομικής Αρχής».

Προχωρά μάλιστα ένα βήμα παραπάνω υποστηρίζοντας ότι με την παραβατική της συμπεριφορά η Windmills επιχειρεί εκτός των άλλων «να αποκτήσει ανταγωνιστικό προβάδισμα με αθέμιτο τρόπο και χωρίς κανένα κόστος έναντι της επιχείρησής μας με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να στοιχειοθετεί και παράβαση του Νόμου 146/1914 περί αθέμιτου ανταγωνισμού».

Ετσι, ζητά από τις αρχές να πράξουν τα δέοντα ώστε να της αποδοθεί ο χώρος. 

Related posts

Επιστροφή κεφαλαίου 0,09 ευρώ στους μετόχους από τη Galaxy Cosmos Mezz

admin

Entersoft: Στα €0,095 το καθαρό μέρισμα, στις 9/6 η αποκοπή

admin

Πειραιώς-Eurohoops: Δωρεάν προπονήσεις μπάσκετ για νέους στο Φάσμα του Αυτισμού

admin

Συμμετοχή των Cardlink και Worldline Greece στην έκθεση ECDM

admin

Συμμετοχή της MEVACO στην κατασκευή της Φρεγάτας H/S Κίμων

admin

Attica Bank: Ζημίες €20,13 εκατ. το πρώτο εξάμηνο

admin

Μπήτρος: Κινητικότητα για τη διευθέτηση των δανείων

admin

Dimand: Αύξηση 52% στα λειτουργικά κέρδη εξαμήνου

admin

Πώς μεταφράζονται οι μετοχικές αλλαγές στη Centric

admin