Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επίσημος διανομέας των κλιματιστικών Haier HVAC η Κόκοτας ΑΕ

Η Κόκοτας Κλιματισμός ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον οίκο Haier HVAC Europe, ως επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας.

Πρόκειται, σημειώνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, για μια συνεργασία – ορόσημο στην ιστορία και την ανάπτυξη των δύο εταιρειών, που έχουν κοινό όραμα την συνεχή επέκταση σε νέες αγορές και νέες τεχνολογικές λύσεις στον κλιματισμό και την πράσινη ενέργεια.

Ιδρυθείσα το 1981, η Κόκοτας Κλιματισμός ΑΕ έχει εδραιώσει τη εξέχουσα θέση της στην αγορά, με την τεχνογνωσία και την παροχή λύσεων κλιματισμού σε έργα μεγάλης κλίμακας, οδηγώντας την σε σταθερά συνεχή  ανάπτυξη. Με εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο του κλιματισμού, η Κόκοτας ΑΕ είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με το όραμα της Haier για συνεχή βελτίωση & καινοτομία. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της  και η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη στοχεύουν στην υλοποίηση αυτού του κοινού οράματος.

Η Haier αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες οικιακών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών με έδρα την Τσινγκτάο, στην Κίνα. Διανύοντας τον 40ο χρόνο από την ίδρυσή της, η Haier επιδιώκει συνεχώς την τελειότητα και την κορυφαία ποιότητα σε όλα τα προϊόντα της. Επιπλέον, η Haier διαθέτει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που παρέχουν υγιή οφέλη και κορυφαίες αποδόσεις, παράλληλα με την εισαγωγή πιο οικολογικών ψυκτικών μέσων, όπως το R32 και το R290 για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Όλα τα προϊόντα κλιματισμού της  Haier διαθέτουν Ευρωπαϊκή πιστοποίηση Eurovent.

«Είμαστε πεπεισμένοι για τις ευκαιρίες που φέρνει αυτή η συνεργασία. Η Haier διαθέτει ένα ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, με κλιματιστικά  για Οικιακές, Εμπορικές και Βιομηχανικές εφαρμογές, Θέρμανση, VRF, Ψύκτες και Πράσινη Ενέργεια. Ενσωματώνοντας τα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα της στην γκάμα μας, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες και το δίκτυό μας ολοκληρωμένες και ασυναγώνιστες λύσεις. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και αισιόδοξος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγουμε, καθώς αναπτυσσόμαστε από κοινού για να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα, και πλήρη υποστήριξη στους συνεργάτες μας.», δήλωσε ο Βαγγέλης  Κόκοτας, Διευθύνων Σύμβουλος της Κόκοτας Κλιματισμός ΑΕ.

O Bob Cowlard, Διευθύνων Σύμβουλος της Haier HVAC Europe, πρόσθεσε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που η Κόκοτας Κλιματισμός ΑΕ εντάσσεται στην οικογένεια των συνεργατών μας στην Ευρώπη. Με την μακροχρόνια εμπειρία και την ιστορία τους, είμαστε βέβαιοι για μια επιτυχημένη πορεία μαζί. Η Ελλάδα θα είναι μια σημαντική αγορά για εμάς και για τα σχέδια μας για επέκταση και ανάπτυξη σε όλη την Ευρώπη. Τα καλύτερα έρχονται!»

Για να υποστηρίξει την εισαγωγή της γκάμας προϊόντων της Haier, η Κόκοτας Κλιματισμός ΑΕ θα υλοποιήσει την ανάπτυξη Κέντρου Εκπαίδευσης Haier, ώστε να φιλοξενήσει σεμινάρια σε ψυκτικούς , μηχανολόγους και επαγγελματίες του κλάδου. Αυτές οι συνεδρίες θα βοηθήσουν στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των συνεργατών της, διασφαλίζοντας ότι είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνολογίες και λύσεις HVAC.

Related posts

PepsiCo: Πτώση κερδών λόγω αύξησης του κόστους πωλήσεων στη χρήση 2021

admin

Paperpack: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

admin

Κεντρική Κλινική Αθηνών: Λάθος η επιστράτευση γιατρών

admin

Ημερίδα για τις επενδυτικές προοπτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό από την Optima bank

admin

Επιταχύνεται το επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΥΔΑΠ

admin

Η SABO SA νέο μέλος της πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

admin

Στο δυναμικό της Sunlight η Κωνσταντίνα Καρατοπούζη

admin

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Αγ. Κωνσταντίνου-Καμένα Βούρλα

admin

Γερμανός: 20% payzy cashback για αγορά οικιακών μικροσυσκευών

admin