Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξτρα παροχές 1 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της Lidl

H Lidl Ελλάς γιορτάζει τα 25 χρόνια της, μαζί με κάθε μέλος της ομάδας της, αναγνωρίζοντας τον κόπο, τον χρόνο και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων της. Η εταιρεία είναι «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα για 8 συνεχόμενα χρόνια και συνεχίζει να εργάζεται και για τα επόμενα, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ετίας, προχωρά σε επιπρόσθετη παροχή αξίας 1.000.000 ευρώ με διατακτικές τροφίμων για όλους τους ανθρώπους της. Η επιπρόσθετη αυτή υποστήριξη, που θα χορηγηθεί με τη μορφή διατακτικών τροφίμων, στοχεύει στην ενίσχυση της κάλυψης των καθημερινών διατροφικών αναγκών για το διάστημα από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο.

Η ενίσχυση αυτή ολοκληρώνει την υλοποίηση ενός πακέτου μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών συνολικής αξίας 7 εκατ. ευρώ, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και περιλαμβάνει την καθιέρωση, από 1η Μαρτίου 2024, του κατώτατου μισθού για τους ανθρώπους των καταστημάτων στα 1.050€ για τους άγαμους και 1.200€ για τους έγγαμους.

«Στη Lidl Ελλάς αφουγκραζόμαστε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις πληθωριστικές πιέσεις και προχωράμε σε πράξεις για τους πελάτες και τους ανθρώπους μας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς με άμεσες και μόνιμες μειώσεις τιμών σε πάνω από 160 προϊόντα βασικής ανάγκης έως και -50%, ενώ παράλληλα στηρίζουμε τους ανθρώπους μας μέσα από επιπρόσθετες παροχές», δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς.

Related posts

Ανεβάζει ταχύτητες η CNL Capital, τα νέα σχέδια

admin

Το τριπλό κέρδος της ΔΕΗ από το deal με Macquarie στη Ρουμανία

admin

Υψηλές πτήσεις σε πληρότητα για τα Airbnb, κυριαρχεί η Αθήνα

admin

Νέοι πονοκέφαλοι για Viva Wallet, καταγγελίες για εμπλοκή με πορνογραφική εταιρεία

admin

Παράταση στο θρίλερ για το deal JP Morgan-Viva Wallet

admin

Vodafone Posidonia: Χαρτογραφήθηκε η Ποσειδωνία σε Μύκονο, Δήλο και Ρήνεια

admin

Ideal: Στις 23 Ιουνίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου

admin

Chambers & Partners Europe: Ανέβασε στη βαθμίδα «Star Individual» την Ελένη Αλεξίου

admin

Δωρεάν μεταφορά εμβολίων Covid-19 σε απομακρυσμένες περιοχές από τη Famar

admin