Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εννέα ελληνικές εταιρείες στη διεθνή έκθεση κοσμήματος JCK LAS VEGAS

Δυναμικό παρόν έδωσε η Ελλάδα στην 32η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος JCK LAS VEGAS 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε από 31 Μαΐου έως 3 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Venetian Expo, στο Λας Βέγκας. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, εννέα ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην εθνική αποστολή που οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Οι ελληνικές εταιρίες που μετείχαν στη μεγαλύτερη ετήσια, εμπορική διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής για συλλογές κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, ρολογιών, τεχνολογίας και υπηρεσιών, ήταν οι εξής: DIAMONDJOOLS, DINOS KARALIS, DIONYSIOS FINE JEWELS EE, EROS-PSYCHE, GEROCHRISTO JEWELRY, GIANNAKAKIS JEWELLERY, KOUZOUPIS JEWELLERY SA, MARAMENOS & PATERAS, TALOUMIS IKE. Οι Έλληνες εκθέτες παρουσίασαν τα υψηλής αισθητικής, αρίστης ποιότητας υλικών και μοναδικού σχεδιασμού προϊόντα τους σε χιλιάδες επισκέπτες, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να κάνουν σημαντικές επαφές και συζητήσεις οι οποίες μπορούν δυνητικά να οδηγήσουν σε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και διασυνδέσεις.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 1.900 εκθέτες. Επιπλέον, η έκθεση φιλοξένησε 16.500 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο του κοσμήματος. Στο πλαίσιο της JCK, άνοιξε δύο ημέρες νωρίτερα τις πόρτες του και ο τομέας της Luxury, ο οποίος λειτούργησε από τις 29 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2024. Ο συγκεκριμένος τομέας εξυπηρετεί μια εξειδικευμένη αγορά κοσμημάτων υψηλής ποιότητας αποτελώντας τον κορυφαίο προορισμό για ελίτ εμπόρους λιανικής και σχεδιαστές.

Related posts

Καραβίας: Μπορούμε να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας

admin

Metlen: Η Πολυξένη Καζόλη εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

admin

H Deloitte Ελλάδος ενισχύεται με έξι νέους συνεργάτες

admin

Αποζημίωση και στήριξη ζητούν οι ακτοπλόοι

admin

Συνεργασία Marine Tours με ΒCD ERM στα επιχειρηματικά ταξίδια

admin

«Καμπανάκι» Allianz για το συνταξιοδοτικό στην Ελλάδα

admin

Πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης απορριμάτων από την ΕΕΑΑ

admin

Β. Κάτσος (VNK Capital): 70 εκατ. ευρώ για νέες εξαγορές

admin

Βελτίωση επιδόσεων το α’ εξάμηνο για Intertech

admin