Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι ώρα θα ξέρουμε τον νικητή

Σε εξέλιξη είναι οι επαναληπτικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου προέδρου, με τη συμμετοχή να είναι μειωμένη, όπως αναμενόταν, σε σχέση με την περασμένη Κυριακή.

Μέχρι τις 13:50, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα, 130.617 ψηφοφόροι, ήτοι 18%, λιγότεροι σε σχέση με τον πρώτο γύρο.

Με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να διεκδικούν την ηγεσία, η καταμέτρηση των ψήφων αναμένεται να είναι ταχύτερη συγκριτικά με τον πρώτο γύρο.

Πότε θα γνωρίζουμε τον νικητή

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, με το ενδεχόμενο παράτασης της ψηφοφορίας κατά μία ώρα, όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο, να παραμένει ανοιχτό αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις ωστόσο, και με δεδομένη την γρήγορη ροή που διεφάνη στον πρώτο γύρο, η εικόνα για τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ θα ξεκαθαρίσει γύρω στις 20.00.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή ψηφοφορία έχουν οι 303.000 που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή και δεν χρειάζεται να καταβάλουν εκ νέου το αντίτιμο των 3 ευρώ.

Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας ή του αποδήμου, ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα που ψήφισαν στον α’ γύρο. Δείτε εδώ τον διαδραστικό χάρτη με τα εκλογικά κέντρα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ενώ εδώ μπορεί να δείτε αναλυτικά τον κατάλογο ανά εκλογική περιφέρεια.

Related posts

Κασσελάκης: Υποχρέωση του κράτους η νομική αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία»

admin

Ελληνοτουρκικός «πόλεμος» στην Πράγα: Το σόου Ερντογάν και τα μηνύματα της Ε.Ε

admin

Μετωπική Μητσοτάκη με Τσίπρα: «Αυτός κρύβεται πίσω από τον Βαξεβάνη»

admin

Δώρα Αυγέρη: «Τα πρώην μέλη που εγκαλούνταν αποχώρησαν μόνα τους από το κόμμα»

admin

Δημοσκόπηση: Μαύρο στην κυβέρνηση στις ευρωεκλογές – Χάνει κι άλλο έδαφος η ΝΔ

admin

2+1 «αγκάθια» για τον ΣΥΡΙΖΑ το 2024

admin

Νέο πλάνο στα εξοπλιστικά με αμερικανική σφραγίδα

admin

Τουρκικές εκλογές: «Όποιος και να γίνει πρόεδρος, θα επιστρέψει η αναθεωρητική πολιτική» – Τι λέει ο Σταθακόπυλος

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Δίνη στην νύχτα

admin