Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται πλέον ο Παύλος Πολάκης, μετά το νέο περιστατικό που πρωταγωνίστησε στη Βουλή.

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Ένα ακόμα επεισόδιο

Η απομάκρυνση Πολάκη ήρθε έπειτα από ένα ακόμα επεισόδιο που πρωταγωνίστησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Πολάκης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, απευθύνθηκε στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπο που οδήγησε και την ίδια την συνάδελφό του, Αθηνά Λινού, να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία, συνεργάτη του υπουργού, που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης πυροδότησαν σφοδρές αντιδράσεις στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

Ακόμα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού επέκρινε τη στάση του συναδέλφου της, ζητώντας συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», παρενέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, η οποία, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο» τόνισε χαρακτηριστικά ξεσπώντας σε κλάματα.

Related posts

Τέσσερις στους 10 δεν πήγαν να ψηφίσουν

admin

Παύλος Πολάκης: Ειρωνικό και αιχμηρό σχόλιο για την αποχώρηση Γεροτζιάφα

admin

ΣΣΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ;

admin

«Πόλεμος» στη Βουλή για την επιστολική ψήφο

admin

Εύα Καϊλή: «Θα υπάρξουν σημαντικές δικαστικές εξελίξεις μέσα στον Ιανουάριο», λέει ο Κορογιαννάκης

admin

«Βροχή» οι υποψηφιότητες κομμάτων για συμμετοχή στις εκλογές

admin

Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΕΥΠ – Ποιός είναι ο διάδοχος του Παναγιώτη Κοντολέων

admin

Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο κάδρο των ευθυνών άλλα τρία πρόσωπα – «Να διερευνηθεί ο ρόλος τους»

admin

Νάσος Ηλιόπουλος σε «6+6»: «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο»

admin