Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβολοβδομάδα

Δύσκολα ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος όχι μόνο υποχρεώθηκε κατά την έναρξή της να παρακολουθήσει την εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο υπομένοντας τα χτυπήματα των δύο πρώην πρωθυπουργών εναντίον της κυβέρνησης από την, ομολογουμένως, άβολη θέση της πρώτης σειράς, αλλά εν τω μέσω της εβδομάδας βρέθηκε να απολογείται τηλεοπτικά για τον «χουλιγκανισμό» που επέδειξε στο αεροδρόμιο ο – ευτυχώς για την κυβέρνηση – ανασχηματισμένος Λευτέρης Αυγενάκης. Μία ημέρα έμεινε, κουράγιο.

Ωρα ΠΑΣΟΚ

Στη χθεσινή δεύτερη ημέρα του συνεδρίου του, όπου οι διοργανωτές δεν παίζουν με την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος ήταν ομιλητής στο εναρκτήριο πάνελ με θέμα το πώς η γεωπολιτική κρίση μεταμορφώνει το ενεργειακό τοπίο, αντί για 9 νταν που ήταν το ραντεβού, έφθασε σε «ώρα ΠΑΣΟΚ», με τουλάχιστον 40 λεπτά καθυστέρηση. «Ξεκινήσαμε χωρίς εσάς, σας ζητούμε συγγνώμη» του είπε η συντονίστρια που ανέλαβε να τον μπριφάρει.

Μαύρο χρήμα

Με το μελιστάλαχτο ύφος που έχει υιοθετήσει στη μετά ΣΥΡΙΖΑ περίοδο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε, σε συνέντευξη, τους πρώην συνοδοιπόρους της Παύλο Πολάκη, Ρένα Δούρου και Σωκράτη Φάμελλο επιτετραμμένους της συγκάλυψης επί Τσίπρα για τις παρεμβάσεις που έκαναν στη Δικαιοσύνη για το έγκλημα στο Μάτι. Ερωτηθεισα, δε, για το αν της λέει κάτι όλη αυτή η συζήτηση που έχει ανοίξει τελευταία για το «μαύρο χρήμα», η ίδια απάντησε «πώς δεν μου λέει». Για πες.

Αναφορές

Αν μετρούσε κανείς τις φορές που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στον δημόσιο λόγο του στον πρώην πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα, θα διαπίστωνε πως σίγουρα ξεπερνά κατά πολύ τις φορές που αναφέρεται στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, που αναμφίβολα κάνει περισσότερο «γκελ» στον μέσο ψηφοφόρο του Κινήματος από όποια πασοκική φυλή και αν αυτός προέρχεται. Με κάθε νέο «Κόστα», ένα «Γιατί» πλανάται στην ατμόσφαιρα. Το βλέπετε κι εσείς ή μόνο εγώ;

Related posts

ΚΚΕ: Για το «θεαθήναι» οι κινήσεις Μητσοτάκη για το bullying

admin

Μητσοτάκης για Τουρκία: Θα επανέλθουμε σύντομα σε ήρεμα νερά, κρατώντας ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας

admin

Εύα Καϊλή: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύλληψή της – Πώς «άδειασε» τον σύντροφό της

admin

Γιάννης Οικονόμου: «Με σχέδιο επιστρέφουμε τον Ελαιώνα στους Αθηναίους»

admin

Κασσελάκης: Να σταματήσει ο Μητσοτάκης να κρύβεται – Πώς απόκτησε πρόσβαση η Ασημακοπούλου στα δεδομένα;

admin

Συμφωνία των Πρεσπών: Μητσοτάκης με… περικεφαλαία! – Ο ΣΥΡΙΖΑ «τρολάρει» την «κωλοτούμπα του αιώνα»

admin

Μια ελληνική «γέφυρα» στο Συμβούλιο Ασφαλείας

admin

Αποσκευές για Νορμανδία, Ιορδανία, Ελβετία και Βρυξέλλες

admin

Το Κογκρέσο θα συνεχίσει να λέει «όχι» για τα F-16

admin