Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Βουλγαρία – ΒΤΑ: Εννέα χώρες θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Ιστορικών Αναπαραστάσεων στο Φρούριο Τσάρεβετς

Αναπαραστάτες από εννέα χώρες θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ιστορικών Αναπαραστάσεων στο Τσάρνοβγκραντ, στο Φρούριο Τσάρεβετς, από τις 7 έως και τις 9 Ιουνίου, δήλωσαν οι διοργανωτές. Η 9η διοργάνωση του φεστιβάλ έχει θέμα “Παραμύθια και Θρύλοι” και σχεδόν 200 συμμετέχοντες να αναπαραστήσουν δραματικές και ρομαντικές στιγμές από την εποχή του Δεύτερου Βασιλείου της Βουλγαρίας.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι τα ρουμανικά συγκροτήματα Brown Bear από το Βουκουρέστι, Black Dragon από το Μπρασόβ και Truverii, το ελληνικό banksnewsspartarii από την Αθήνα και το σερβικό White Eagles από το Βελιγράδι.

Για πρώτη φορά, θα υπάρχουν αυτοαπασχολούμενοι αναπαραστάτες από την Ουκρανία, το Καζακστάν, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Μερικοί μεταξύ αυτών ζουν στη Βουλγαρία και θα αναπαραστήσουν την καθημερινή ζωή των λαών τους από τα μεσαιωνικά χρόνια, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης επιδείξεις μεσαιωνικών χειροτεχνιών, μόδας και μαγειρικής, τοξοβολία, διάφορα τουρνουά μάχης και κουκλοθέατρο βασισμένο σε βασιλικά παραμύθια και μύθους.

Το Διεθνές Μεσαιωνικό Φεστιβάλ του Τάρνοβγκραντ διοργανώνεται από τον Σύλλογο Τάρνοβτσι, τον Δήμο Βέλικο Τάρνοβο στη βορειοκεντρική Βουλγαρία και το Περιφερειακό Ιστορικό Μουσείο.

Related posts

Η Τουρκία συζητά με τα ΗΑΕ για παραγωγή υδρογόνου και κατασκευή υπεράκτιων αιολικών πάρκων

admin

“Τελείωσε η εποχή της υπερθέρμανσης έφτασε η εποχή του παγκόσμιου κοχλασμού” προειδοποιεί Γκουτέρες

admin

ΕΕ: Καταγγέλλει ότι οι ρωσικές προεδρικές εκλογές διεξήχθησαν σε ένα περιβάλλον εξαιρετικής καταπίεσης

admin

Η Ρωσία λέει πως κατέρριψε βαλλιστικό πύραυλο της Ουκρανίας

admin

ΥΠΕΞ Τουρκίας: Η επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ αναβλήθηκε λόγω διαφορών στο πρόγραμμα

admin

Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία – Ιμάμογλου: “Νικήσαμε” το σύνθημα για την επανεκλογή του

admin

Η Μολδαβία δεν θα προμηθεύεται φυσικό αέριο από τη ρωσική Gazprom

admin

Τουρκία-εκλογές: Τα φιλοκουρδικά κόμματα επιβεβαιώνουν την υποστήριξή τους στον υποψήφιο της αντιπολίτευσης στον β’ γύρο

admin

ΗΠΑ: Πάνω από 25.000 γυναίκες και παιδιά έχουν σκοτωθεί από το Ισραήλ στη Γάζα

admin