Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο

Για να μην αγωνιούν τα πλήθη, η Θεοδώρα Τζάκρη ενημέρωσε ότι το βίντεο της υποψηφιότητας Κασσελάκη έχει γυριστεί. Μένει μόνο να ανέβει στα σόσιαλ μίντια. Εμφανίστηκε και πεπεισμένη πως θα κάνει μεγαλύτερο γκελ απ’ αυτό με το οποίο συστήθηκε στη συριζαϊκή βάση ως εκείνος που μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη – αφού προέβλεψε ότι «θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές». Φροϊδικά μιλώντας, αυτό χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί από λάθος σε λάθος ανακαλύπτει κανείς ολόκληρη την αλήθεια.

Θέση

«Η θέση του προέδρου δεν είναι εξουσία, δεν είναι αξίωμα, είναι ευθύνη, γιατί έχει την ευθύνη να υπερασπιστεί πρώτος τη δημοκρατική λειτουργία του κόμματος», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος. Ωραία το έθεσε – ακολουθώντας όλους τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας. Ωστόσο, παραβλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει αρχηγοκεντρικός από τα χρόνια της κυβερνώσας Αριστεράς. Ο πρόεδρος που τώρα στηλιτεύει, βρήκε όλες τις πόρτες ανοιχτές επειδή είχε φροντίσει να τις ξεκλειδώσει ο προκάτοχός του.

Κατηχητικό

Η κυβέρνηση θεωρεί κρίσιμο τον ρόλο της οικογένειας στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας των εφήβων. Η Κατερίνα Μονογυιού συμφωνεί αλλά έχει διαφορετικό σκεπτικό απ’ αυτό που έλαβε υπόψη την επιστήμη, η οποία μιλάει για τη σημασία του γονεϊκού προτύπου. Ζήτησε να πηγαίνουν τα παιδιά κατηχητικό ή έστω στην εκκλησία με τη γιαγιά τους. Ετσι, πιστεύει, θα τα μαζέψουν οι γονείς τους – αφού οι δικοί της μέχρι τώρα τη μαζεύουν αν κάνει κάποιο λάθος. Ενδιαφέρον. Αντί να ανατρέφουν παραβάτες, εισηγείται να ανατρέφουν αιωνίως ανηλίκους.

Πάρτι

«Τα 50 χρόνια της ΝΔ, βέβαια, τα τιμήσαμε με ένα πολιτικό συνέδριο πριν από κάποιους μήνες, αλλά, όπως αντιλαμβάνεστε, ανήμερα των γενεθλίων θα κάνουμε και μία επετειακή εκδήλωση στο ιστορικό μας σπίτι». Ετσι ξεκίνησε η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στην ερώτηση αν θα πάνε στο street party οι πρώην αρχηγοί – υιοθετώντας την επιχειρηματολογία διαφόρων σαμαρικών ότι ο Σαμαράς πήγε στα πολιτικά γενέθλια τον Απρίλιο, οπότε δεν είναι επιβεβλημένο να εμφανιστεί την Παρασκευή. Το λες και προκαταβολικό damage control.

Related posts

Η αλλαγή σελίδας περνάει από το Νταβός

admin

«Να εξαλειφθούν τα στερεότυπα»: Μηνύματα Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

admin

Με πλειοψηφία 4-3, η ΑΔΑΕ δεν καλεί σε ακρόαση την ΕΥΠ

admin

ΣΥΡΙΖΑ: «Παρών» και πρόθυμος να διεκδικήσει την ηγεσία δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος

admin

«Το νομοσχέδιο δεν αναφέρει γονέα 1, 2, 3, αυτό θα γίνεται αυτόματα» – Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε και το ΚΚΕ

admin

Σχεδιάζουν νέο ραντεβού πριν από τη συνάντηση κορυφής

admin

Αυξάνονται και πληθύνονται τα ακροδεξιά κομματίδια στον συνασπισμό Μπογδάνου

admin

Πρώτο βήμα για επιστολική ψήφο και στις εθνικές εκλογές

admin

Σοζτζού: Η Ελλάδα εγκαθίσταται για τα καλά στην Ψέριμο, εντός των χωρικών υδάτων της Τουρκίας

admin