Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξήσεις μισθών άνω του 7% για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη ΜΕΒΓΑΛ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΜΕΒΓΑΛ προχώρησε σε οριζόντιες κλιμακωτές αυξήσεις και πολλές πρόσθετες παροχές για τους εργαζομένους της, στο πλαίσιο της νέας επιχειρησιακής σύμβασης που υπέγραψε με το Σωματείο Εργαζομένων της.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, η διαπραγμάτευση ήταν σύντομη και το καλό κλίμα μεταξύ διοίκησης – σωματείου και εργαζομένων επιβεβαιώθηκε με τη νέα συμφωνία, η οποία ικανοποιεί όλες τις πλευρές και επιτυγχάνει το στόχο της στήριξης του προσωπικού της εταιρείας και ειδικότερα των χαμηλόμισθων, όπου οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα τους έχουν επηρεάσει δυσμενώς.

Σημειώνεται ότι όλες οι αυξήσεις μισθών θα ισχύουν αναδρομικά από 1 Οκτωβρίου.

Με αφορμή τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, κ. Βασίλης Ζωγραφίδης, τόνισε «Η παροχή οριζόντιων κλιμακωτών αυξήσεων άνω του 7% μεσοσταθμικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού της εταιρείας αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση των προσπαθειών των εργαζομένων και δείγμα του ανθρωποκεντρικού τρόπου διοίκησης που έχει επιλέξει η εταιρεία. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση για τις συνεχείς προσπάθειές που καταβάλλει για τη δημιουργία θετικού εργασιακού κλίματος.»

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ για την προσπάθεια και ανέφερε: «Ως διοίκηση πρωταρχικό μας μέλημα υπήρξε και παραμένει η φροντίδα των ανθρώπων μας και η βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η καλή πορεία της ΜΕΒΓΑΛ τα τελευταία χρόνια μας δίνει την δυνατότητα να ανταποδώσουμε σε ένα βαθμό τη στήριξη και το φιλότιμο των εργαζομένων μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά, με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.»

Related posts

ΔΕΛΤΑ: Εξαγόρασε την εταιρία διανομής των Häagen-Dazs και Mars

admin

«Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» η AEGEAN

admin

Lockheed Martin: Νέο πρόγραμμα STEM για παιδιά εργαζομένων στον Στρατό Ξηράς

admin

Η Cash Plus θέτει σε λειτουργία την τραπεζική λύση της Profile Software Share

admin

Motor Oil: Από 1,37 ευρώ το λίτρο η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

admin

Διήμερο εργαστήριο στον ΟΛΠ για την προετοιμασία του Κανονισμού για τα ρυμουλκά

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ίλυδα

admin

Alpha Services & Holdings: Δημοσιεύει το Πλαίσιο Βιώσιμων Χρηματοδοτήσεων

admin

Thrivest: Πλειοψηφία ή τίποτα στην Attica Bank

admin