Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αντώνης Μιτζάλης (ΑΒΑΞ): Υποδειγματική η παρέμβαση στη γέφυρα του Ισθμού

Την ικανοποιητική προσαρμοστικότητα των ελληνικών τεχνικών εταιρειών στις ανάγκες που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, τόνισε μιλώντας στο 1ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Ομίλου ΑΒΑΞ, Αντώνης Μιτζάλης.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο πρόσφατο συμβάν με τη γέφυρα στον Ισθμό, ο κ. Μιτζάλης χαρακτήρισε ως υποδειγματική την επέμβαση των συνεργείων των ομίλων ΑΒΑΞ και Iντρακάτ και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που συμμετείχαν, αποκαθιστώντας σε χρόνο ρεκόρ την κίνηση των οχημάτων. Σημειώνεται ότι η ΑΒΑΞ κινητοποίησε 33 μηχανήματα και 90 άτομα.

Σχετικά με τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος, ο κ. Μιτζάλης τόνισε ότι ένας μεγάλος όμιλος οφείλει να εκμεταλλεύεται τους θετικούς οικονομικούς κύκλους του κλάδου, ώστε να ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, μιας και το περιβάλλον είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο. Ο Αντ. Μιτζάλης επεσήμανε επίσης ότι στην οικονομική ανθεκτικότητα βασικό ρόλο οφείλει να διαδραματίσει το Research and Development.

Τέλος, ανέφερε ότι η ελληνική κατασκευαστική αγορά αποτελείται πλέον από ομίλους διεθνούς βεληνεκούς, τόσο παραδοσιακούς όσο και προσαρμοστικούς σε μετοχικές και διοικητικές αλλαγές κατά τα διεθνή πρότυπα.

Related posts

Noval: Tιμή διάθεσης €2,78 για τις νέες μετοχές, υπερκάλυψη 2,28 φορές

admin

Πρώτα deals αποθήκευσης CO2 στην υπόγεια αποθήκη του Πρίνου

admin

Αναβαθμίζεται τo My Drive της Generali

admin

Παγκρήτια: Ανοδικά στα 90,8 εκατ. ευρώ τα κέρδη προ φόρων το 2023

admin

Τρεις επενδύσεις από τη ΔΕΗ στον ΑΗΣ Καρδιάς

admin

Η Sunlight παρουσιάζει το σύστημα παρακολούθησης μπαταριών, KnoWi

admin

Παιδικό σταθμό στο Καστελόριζο εγκαινίασε η Eurolife FFH

admin

Holland & Barrett: Πού θα ανοίξει τα πρώτα καταστήματα ο όμιλος Fourlis

admin

Νέος επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου στην Κλουκίνας- Λάππας

admin