Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή διαφωνία Ζαχαριάδη με Κασσελάκη

Τη διαφωνία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη για τα όσα είπε περί κοινοβουλευτικής συνεργασίας με την Πλεύση Ελευθερίας εξέφρασε το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Ζαχαριάδης.

Σύμφωνα με τον Κώστα Ζαχαριάδη, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ «είναι σαφές ότι ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος που αντιπολιτεύεται τη ΝΔ, είναι σε μια αναδιάταξη. Το καλό είναι κάτι να έχει δρομολογηθεί στην Κεντροαριστερά μέχρι τις εθνικές εκλογές».

Στη συνέχεια σημείωσε ότι συμφωνεί με την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για κοινές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες με το ΠΑΣΟΚ, αλλά διαφωνεί με τη συνομιλία με την Πλεύση Ελευθερίας

«Ο πολύς ο κόσμος αυτήν τη στιγμή δεν είναι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχασε 350.000 ψήφους, ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στη Νέα Αριστερά, αλλά στην αποχή, επομένως αντί να συζητάμε για το ποιος θα συνεργαστεί με ποιον, θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα προβλήματα των πολιτών για να τους κερδίσουμε. Όσοι απείχαν ναι μεν έδειξαν απόσταση από τη ΝΔ, αλλά έστειλαν και το μήνυμα ότι δεν είναι έτοιμοι ούτε και για εμάς», υπογράμμισε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ζαχαριάδης για Νέα Αριστερά: Δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε τόση ενέργεια

Σε ερώτηση για συνομιλία με τη Νέα Αριστερά, ο Κώστας Ζαχαριάδης υπογράμμισε πως «δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε τόση ενέργεια με ένα κόμμα που σε χαλαρή ψήφο δεν πήρε ούτε 2,5%», ενώ ταυτόχρονα προσέθεσε ότι χρειάζεται να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους, βάζοντας στο κάδρο και τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Πρέπει να κάνουμε μια ειλικρινή συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ κατέληξε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να προσδιορίσει με ακρίβεια τη φυσιογνωμία του, αποκλείοντας κάθε ζήτημα ηγεσίας.

Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μάχη που δίνουν οι αδελφές του με τον καρκίνο

admin

Γαλάζια κυριαρχία, ελεύθερη πτώση ΣΥΡΙΖΑ, άνοδος για ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ

admin

«Η λύση των δύο κρατών είναι η μόνη δυνατή οδός»

admin

Αντιδράσεις για την απόφαση Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση με Μητσοτάκη – Όλο το παρασκήνιο

admin

Τα δύο «αν» που απειλούν τον Κασσελάκη

admin

Οι «δημογέροντες» του ΣΥΡΙΖΑ γράφουν ακόμα ιστορία

admin

Το «αντίο» στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Παντοτινά νέες οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά

admin

Τσαβούσογλου: Σφοδρή επίθεση στην Αθήνα για «εργαλειοποίηση» του διεθνούς δικαίου και «παραβίαση δικαιωμάτων»

admin

Οικονόμου: Από 1η Ιουλίου η ψηφιακή κάρτα εργασίας

admin